Patience, Please är ett PRO Longwear Lipglass från MAC är ett ljust rosanude-färgat läppgunk jag föll som en fura för på Stansted. Jag gillar den här typen av gloss; de är användbara TYP JÄMT och är sådär snyggt diskret. Om man applicerar för mycket blir det vääldigt nude och lite för idomin-läpp-aktig, men lagom applicerat är det kalassnyggt och det är ett favvogloss bland alla andra just nu.

DSC_17j17DSC_17b15DSC_17j43

Hylsan är snygg och lagom läcker. Glosset i sig luktar ljuvlig vanilj (som alla MAC’s läppgunk gör, fantastiskt!) och är väldigt, och då menar jag väldigt klistrigt. När det blåser ute är det inte att föredra, heh.

 

DSC_17m49

Det kanske är en trist nyans att gå helt bananas på, men jag trivs verkligen i den. Glosset sitter länge, ser snyggt ut och är lätt att applicera med applikatorn. Vad tycker ni om pro longwear lipglass, har ni någon favoritnyans?

 

MAC PRO Longwear Lipglass har ett rekommenderat pris på 215 SEK. Jag minns inte riktigt vad jag betalade för mitt på taxFree, men det var betydligt (och då menar jag riktigt betydligt) mindre än så.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.