När jag köpte Fruit Pastell-kollektionen från Models Own följde Models Own 3 in 1 base coat/top coat/gloss! med på köpet. Eftersom jag är väldigt nöjd med Poshe och Seche som överlack bestämde jag mig redan från början att jag inte skulle använda denna som överlack men tänkte att det kunde vara ett bra underlackskomplement eftersom jag just då (och nu) står utan annat.

Som ni ser här nedanför på bilden kan man antyda att det är aning blåtonat: ytterligare en anledning till att jag inte ville använda det som överlack då jag har erfarenhet av andra lack, med liknande egenskaper, som gav lacket en helt annan nyans än vad det skulle vid användning.

DSC_17h14

Till en början var jag riktigt nöjd med hur fräscha naglarna såg ut när man enbart bar detta (de blir högglansiga och ser bara lite mer välvårdade ut än utan liksom). Sen förlorade jag väl den goda synen på den här kombinationsprodukten, förmodar jag.

Sedan jag börjat använda det som underlack har nagellacken trillat av i stora sjok (helt plötsligt var flera naglar utan lack och lacket låg på golvet, i soffan osv) utan att jag suttit och nött på det. Det kan förvisso vara rätt trevligt om man byter lack varje dag, men vill man se vilken hållbarhet ett lack har, eller om man vill ha det på sig mer än en halv dag utan att det lossnar, blir man lite småless.

Så nä. Jag kan använda det de gånger jag vet att jag inte kommer bära lacket mer än en dag, eller om jag bara vill slänga på ett lager för att fräscha upp naglarna: men annars kommer jag nog låta bli det när jag vill ha någonting som sitter längre än så.

Models Own 3 in 1 base coat/top coat/gloss! kostar 5 pund (ca 54 SEK).

 

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Kan rekommendera Essie base coat Rock solid om du är ute efter lång hållbarhet!

Reply

Tack för tipset! Jag ska ner och köpa underlack idag så det kanske blir ett sådant :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.