MaxFaxtor Colour Elixir Giant Pen Stick (dessa långa namn!) är ytterligare en version av läppgunktrenden. Jag hörde faktiskt om dessa från min lillasyster som sett någonting på en utländsk blogg om jag minns rätt, och när man köpte tre produkter från MaxFactor på Superdrug fick man en Giant Pen gratis.

Eftersom jag skulle köpa Fantasy Fire och de andra var det ju bara dumt att inte ta en valfri av dessa, så valet föll på koralliga  Subtle Coral, fullspäckad med guldskimmer.

DSC_17h83

Vad härligt det är med massvis av klister och gunk på pennan när man tagit bort larmet – inte…

DSC_178g4

Jag upplever att MaxFactors pennvariant är något glossigare än de andra märkenas pennor. Den smälter på huden (och på läpparna) och som ni ser på swatchen kan man ana att den ser lite glossig ut. Absolut ingen kass upplevelse, den är lättapplicerad och riktigt riktigt bra. Den ger verkligen ifrån sig en fräsch och somrig färg på läpparna och det blir alldeles lagom mycket guldskimmer när man använder den.

DSC_17g55Guldskimret syns lite diskret här

Jag gillar ju idén med läppgunk på penna såhär, de är smidiga att ha till hands och de jag testat är hyfsat lättapplicerade allihopa. Det som gör MaxFactors variant lite mindre lockande än de andra har nog att göra med att, till skillnad från ex. Cliniques Chubby Stick som man bara skruvar upp spetsen på, måste man vässa dessa med pennvässare. Jag brukar inte bära omkring på vässare så för min del minskar det ju smidigheten en aning.

MaxFactor Colour Elixir Giant Pen Stick kostar ca 99 SEK på exempelvis KICKS. Min Penna, Subtle Coral (står på pennan) har döpts till Subtile Coral på kicks. Vet inte om det bara är en miss från deras sida.

You May Also Like

2 comments

Reply

Hej! Jag har faktiskt exakt samma och det är samma för mig, det fastnar en massa lim på den :(

Reply

Fy vad det är tråkigt! Min är typ full med damm och skit för att jag verkligen inte får bort limmet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.