Idag fyller jag visst 24! Ärligt talat har jag inte riktigt haft tid att tänka på att det är dags att fylla år, det är så mycket runt omkring som ska ordnas till höger och vänster. Jag blev allt lite förvånad när det stod två paket på sängen när jag vaknade. Sambo överraskade mig med Cherry in the Air från Escada och ett par Nike Free Run +3 i lila som jag velat köpa själv ett tag.

Idag är blir det en riktig ta-hand-om-mig-själv-dag: jag har redan gått/joggat milen med nya skorna (6,8 km jogg, rekord för min del!) och nu följer en runda på stan där jag ska köpa nytt underlack och eventuell toning för att göra något åt mitt multiskiftande hårburr. Ikväll blir det indisk restaurang och i morgon flyttar jag, huvva.

mindre

På tal om flytt och sådär när det ändå kom upp på kartan. Jag ska försöka hålla uppe bloggen så mycket jag kan under sommaren, eftersom jag bara flyttar temporärt, men jag vet inte om jag kan fota och blogga lika frekvent som jag kan göra här hemma osv, men det får jag lösa på något sätt under sommaren.

Men i alla fall, tack för alla gratulationer överallt ♥

You May Also Like

16 comments

Reply

Happy B-day!!!

Reply

<3

Reply

Svar: Grattis på födelsedagen <3
Självklart vill jag det :) Du är alltid välkommen hit. Jag börjar ju inte jobba förrän någon vecka in i juni så jag har väldigt mycket fritid.

Reply

Tack så mycket! :D Åh, det skulle ju vara jättekul! Jag börjar den 27:e och har två veckor intro så jag förmodar att jag kommer vara tröttare än tröttast, men så snart jag har ledig tid/ev slutar tidigare eller börjar senare någon dag skulle det vara jättekul att ses :)

Reply

Grattis! Vilka fina presenter du fick!

Reply

Tack Ninni! Jag är jätteglad, han spot-on-ade verkligen!

Reply

Grattis på födelsedagen!! Fina presenter verkligen.
Ha en fortsatt bra dag! :-)

Reply

Tack Ann-Sofie! :D

Reply

Grattis!! Men vad har jag nu missat, ska du flytta?

Reply

Tack! :) Mja, bara tillfälligt!

Reply

Grattis! Härliga skor verkligen! Underbar färg!

Reply

Tack så mycket :) Visst är de fina? Jag älskar dem :)

Reply

Grattis älskade kusin! <3

Reply

Åh, tack så mycket! :)

Reply

Grattis i efterskott! Jättefina presenter du fick :)

Reply

Tack så mycket :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.