Jag har ju behövt fylla på lite i samlingen den senaste veckan (och så har jag ju massvis med semesterköp att visa er!), men en sak som var av akut-inköps-karaktär var en ny mascara. Först tänkte jag bara att jag skulle vara lite småtråkig och köpa samma mascara som sist, eftersom jag varit så himla nöjd under tiden med den, men så kunde jag inte låta bli att köpa en till när jag ändå får två stycken för priset för en om man jämför med andra mascaror.

Valet föll då på, förutom ett exemplar av Wet’nWild Megalenght Waterproof Mascara, orangehylsade Wet’nWild MegaImpact Mascara.

DSC_184n6

  • Wet’nWild Megalenght Waterproof Mascara har jag ju skrivit om tidigare, den vattenfasta versionen av originalet megalenght, som ska ta oss igenom de flesta svettiga-regniga-och-blöta förhållanden. Längd, lyft och svärta; det är en kanon vardagsmascara som håller måttet gång på gång. Innehåller 8 ml och har ett capris på 59 SEK.
  • Wet’nWild MegaImpact Mascara är en mascara som lovar guld och gröna ängar; maximal längd, extrem volym och både flexibilitet och elasticitet till våra fransar! Berikad med vetekornsolja vårdar MegaImpact varje frans och ökar längden med upp till åtta gånger. Innehåller 8 ml och har ett capris på 69 SEK.

Egentligen är det fantastiskt hur många adjektiv som ligger och vilar i produktförteckningar och texter – jag kan inte låta bli att bli nyfiken på saker som lovar så mycket. Mascara är ju också en sådan där produkt som fungerar så individuellt från person till person (ja jo så är det ju egentligen med väldigt många skönhetsprodukter), men jag tycker allt att det är rätt kul att testa olika och se hur de skiljer sig åt.

Jag kommer ge mig hän MegaImpact nu med bums eftersom jag redan har en bra uppfattning om Megalenght, jag kommer väl varva dem åt beroende på om jag behöver vattenfast eller inte. Har ni testat någon av dessa, vad tyckte ni i sådana fall?

Wet’nWild’s sortiment finns bland annat att köpa hos Eleven.se & Nelly.se. Finns även i välsorterade livsmedelsbutiker: exempelvis City Gross.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.