Dagarna bara springer iväg! Just nu är mina vakna timmar uppfyllda med info info info och ännu mer info om verksamheten och det är mycket som ska förstås och tas in på väldigt kort tid, men det verkar som att jag kommer jobba med ett gäng toppenkollegor så det blir förhoppningsvis inget problem.

Till sak! It’s My year fick pryda mina naglar första dagen på jobbet, och igår med (jag har ingen aning om hur jag ska hinna lacka naglarna igen!), men det gör ingenting med tanke på att det är ett VÄLDIGT fint lack. Jag har visat det tidigare men det tåls att visa igen. Det kom ut med Miss Universe-kollektionen för ett par år sedan och är en återkommande favorit på mina naglar.

DSC_185m9DSC_18f68DSC_18m63DSC_18v72

Så kör vi i direkt solljus med eftersom jag hade turen att se lite sol!

DSC_1857solDSC_1856sol

Jag målade tre lager i halvmörker (det hade kanske räckt med två men jag såg ärligt talat inte om det var nog eller ej) och det torkade fint och snabbt. Det var lite i senaste laget och jag trodde faktiskt att jag skulle vakna med fina lakan-märken på naglarna men inte! Har ni It’s my Year i era lacklådor? Vad tycker ni om det?

 

OPI nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Går att köpa i de flesta handlar, kicks, Åhléns, Eleven.se osv. Går även att köpa på Ebay för en lite billigare peng än hemma.

You May Also Like

14 comments

Reply

Wow, det är ju bara sååååå snyggt! :-)

Reply

Visst är det kanonsnyggt? Jag älskar det :D

Reply

Riktigt snyggt! :D

Reply

Jag kunde inte sagt det bättre själv!

Reply

Åh så fint, förstår att det är en favorit!

Reply

Det passar så bra till så väldigt mycket :)

Reply

Åh, supersnyggt! :D

Reply

De vet verkligen hur man gör bra och snygga lack! :)

Reply

Glamoröst tycker jag!

Reply

Spot on-word!

Reply

Åh detta är ju sååå snyggt! Har det tyvärr inte :/

Reply

Du kan säkert få tag på det på ebay eller liknande om du är sugen :)

Reply

ÅH vad fint!!

Reply

En storfavorit här hemma! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.