Jag har ju helt glömt av att visa vad jag köpte på semestern! Det var ju mest en slappa-semester jag var på men när man gick omkring kunde man ju inte låta bli att slinka in där man såg att det fanns lite skönhetsartiklar. Jag hittade en hylla med produkter från Essence (skuggorna får ni se i morgon!) och jag hittade en liten parfymeria som sålde Sleek.

När vi var i Palma hittade vi dessutom ett Sephora som jag dessvärre handlade väldigt sparsamt på. Jag blev lite sådär ÅH GODE GUD VAD GREJER DET FINNS att jag stod alldeles handfallen och det slutade med att jag köpte en duschcréme och en bodylotion. Men sen hade vi förbeställt taxfree genom flygbolaget med, så jag ville inte kasta mig över allt jag hittade.

DSC_18j82Vad tycker ni om att handla skönhet utomlands? Jag tycker att det är så himla kul att se märken som inte finns hemma, att köpa saker som finns hemma men som är lite billigare (hehe): ja, det är kul att kika omkring i vilket fall som helst. Jag är nöjd som tusan med min lilla bunt saker, och det kostade typ ingenting heller, så det var bara plus på alla sätt och vis!

You May Also Like

4 comments

Reply

Är Sephoras egna produkter värt att lägga pengar på?

Reply

Det tycker jag verkligen att de är! Eller ja jag kan ju inte tala för alla deras produkter men jag gillar min bodylotion väldigt mycket :)

Reply

vart hittade du den lilla parfymerian? Har planerat in en resa till Palma och några paletter från Sleek är ju så efterlängtade i min samling :)

Reply

Åh, vad kul! Jag köpte mina i en liten parfymeria i Puerto Pollensa, så om du inte åker dit kommer du inte hitta den, men jag kan nog tänka mig att det finns på andra ställen med :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.