Shopping Mallorca

Jag har ju helt glömt av att visa vad jag köpte på semestern! Det var ju mest en slappa-semester jag var på men när man gick omkring kunde man ju inte låta bli att slinka in där man såg att det fanns lite skönhetsartiklar. Jag hittade en hylla med produkter från Essence (skuggorna får ni se i morgon!) och jag hittade en liten parfymeria som sålde Sleek.

När vi var i Palma hittade vi dessutom ett Sephora som jag dessvärre handlade väldigt sparsamt på. Jag blev lite sådär ÅH GODE GUD VAD GREJER DET FINNS att jag stod alldeles handfallen och det slutade med att jag köpte en duschcréme och en bodylotion. Men sen hade vi förbeställt taxfree genom flygbolaget med, så jag ville inte kasta mig över allt jag hittade.

DSC_18j82Vad tycker ni om att handla skönhet utomlands? Jag tycker att det är så himla kul att se märken som inte finns hemma, att köpa saker som finns hemma men som är lite billigare (hehe): ja, det är kul att kika omkring i vilket fall som helst. Jag är nöjd som tusan med min lilla bunt saker, och det kostade typ ingenting heller, så det var bara plus på alla sätt och vis!