Essence är för mig ett helt nytt, men omtalat, budgetmärke man kan ha turen att hitta lite varstans (men inte hemma). När jag besökte en parfymeria på Mallorca (som jag nämnde igår!) hittade jag ett litet ställ välmatat med Essence-produkter. Om jag har förstått det rätt är de en baddare på nagellack, men de hade inte så väldans många lack i den här butiken så det var ögonskuggorna jag la blicken på istället.

Essence eyeshadow är ett gäng singelögonskuggor i olika finishar och färger. Jag föll för tre av dem: 02 Dance all Night (sparkling effect), 03 Starlight (sparkling Effect) samt 35 Party all Night (metallic effect).

DSC_19m25

 

högst upp: 02 Dance all night
från vänster: 03 Starlight, 35 Party All night

DSC_19m53

02 Dance all night

DSC_19m51

03 Starlight

DSC_19m56

35 Party All nightDSC_196k3

35 Party All night, 03 Starlight, 02 Dance all Night

Party all night är fantastiskt krämig och är verkligen höjdaren i den här trion. Silvriga Starlight är lite torrare i formulan än de andra två och behöver jobbas litegrann för att inte smula. Dance all night, den guldiga,  ligger någonstans mittemellan de andra två men är lite mesigare i pigmenteringen – jag trodde nog att det skulle vara lite mer pow i den än vad det visade sig vara.

Jag är jättesugen på att testa de här på locken och jag hoppas att jag kommer få tid så snart som möjligt. I och med att, i alla fall Party all night, är väldigt krämig och följsam är det väldigt lätt att den kletar ut sig (på swatcharmen i alla fall) och jag funderar på hur jag ska lösa det och få den att stanna.

Har ni testat några av dessa? Vad tyckte ni i sådana fall?

 

Jag betalade 1.99 Euro styck för dessa.

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag hade en sån skugga i annan färg, men den var så mjuk att den formligen föll sönder under penseln. Gick inte att använda.

Reply

Ja jag måste säga att de är väldigt mjuka i formulan. Jag hoppas inte att jag får det problemet med mina!

Reply

Hej sötis! Tänkte bara säga att jag taggat dig till att göra ”Colors of the rainbow”-tag om du vill :)

Reply

Ååh, tack hunny! Jag gjorde den med men jag glömde skicka dig en kommentar om det!

Reply

Jag älskar detta budgetmärke, har läppglans + nagellack + ögonskuggor från deras märke och de är helt outstanding med tanke på priset. Brukar be min mamma köpa med sig lite när hon reser runt =)

Reply

Det är ju kanon att kunna be någon langa när man hittar någonting man gillar :) Jag är sugen på att testa mer saker från dem!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.