IsaDora är inte långt efter med trender och även i år ser vi dem lansera produkter som konkurrerar med resten av skönhetsmarknaden. Nu lanserar IsaDora Sugar Crush Nails, en kollektion med 10 stycken effekt-lack med ”sockrig” yta. Dessutom sägs det att lacken ska vara riktigt bra hållbarhetsmässigt, det låter väl toppen, eller?


Skärmavbild 2013-05-30 kl. 18.40.02

Lacken fungerar som diverse andra (OPI’s Liquid Sand, Barry M Texture Nails) effektlack: Underlack, låt torka, applicera ett lager. Torka. Applicera ett till – och undvik sedan att använda överlack, den matta effekten försvinner då.

Skärmavbild 2013-05-30 kl. 18.44.42

106 Pink Crush, 120 Candy Crush, 104 Purple Crush, 124 Coral Crush, 122 Love Crush

Skärmavbild 2013-05-30 kl. 18.44.29

100 Diamond Crush, 110 Turquoise Crush, 128 Ocean Crush, 126 Sky Crush, 130 Pool Crush

 

Skärmavbild 2013-05-30 kl. 18.48.00

Mina favoriter utan att ha sett dem i butik är nog Röda Love Crush, koralliga Coral Crush, aquafärgade Ocean Crush samt blåblå Pool Crush. De andra nyanserna är ju fina, absolut, men jag känner att jag vill ha lite mer just nu. Jag hoppas att de kan komma i butik snart (om de nu kommer till den här lilla staden alls), så att man kan kika in dem lite närmre. Jag blev ju så positivt överraskad av mina andra effektlack att jag gärna testar flera.

Har ni spanat in några av dessa? Har ni redan fått testa dem, vad tyckte ni i sådana fall?

IsaDora Sugar Crush ska finnas i handeln hela sommaren och har ett cirkapris på 79 SEK.

You May Also Like

6 comments

Reply

Har Coral, Love och Ocean, köpte dom direkt. Maha. Men de har inte överhuvudtaget hållit bättre än vanligt nagellack, klarade väl två-tre dagar som alla andra innan dom började flaga i kanterna.

Reply

Jag brukar ta det där med longlasting med en nypa salt :P Men det är kul att se om det stämmer eller inte. Jag ska se om jag köper någon mer än Ocean!

Reply

Jag har 128 Ocean Crush och älskar det, måste köpa fler av dem! :)

Reply

Åh ja gud det är ju så himla läckert! Jag lyckades få mitt exemplar för 29 sek så jag är toknöjd!

Reply

Jag har 128 Ocean Crush, är grymt nöjd med det! Favorit lacket just nu.

Reply

Kan tänka mig det :) Jag har också det nu!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.