Liten kik på Orly Mash Up Sommar 2013

Precis innan jag flyttade fick jag hem ett smakprov på  Orlys sommarkollektion Mash Up Summer 2013 som jag skrivit tidigare om. Kollektionen är en knallig explosion av färger som är tänkt att passa alla soliga sommardagar vi har framför oss (om det nu blir någon sol, juni är kommen och inte en antydan till fint väder!).

I paketet låg turkosblåskimriga Pretty Ugly, rosablåskimrande Choreographed Chaos samt skriktokorangefärgade Mayhem Mentality.

DSC_19b78

Pretty Ugly, Choreographed Chaos, Mayhem Mentality

DSC_19m76

Pretty Ugly

DSC_19m75

Choreographed Chaos

DSC_19,74

Mayhem Mentality

 

Mayhem Mentality skriker verkligen orange och är urläckert i flaskan (frågan är bara hur det kommer bli att fota det!) och både Choreographed Chaos och Pretty Ugly har ett fint, subtilt blått skimmer blandat med lite dammig turkos och bubbelgumsrosa.

Har ni testat några lack ur Mash Up kollektionen, vad tyckte ni sådana fall? Jag skulle kunna tänka mig hologlammiga Sparkling Garbage med, men det lär bli en annan historia :P

Orly Nailpolish innehåller 18 ml och har ett rekommenderat pris på 135 SEK. De finns att köpa bland annat på Eleven.se, Nelly.com samt Åhléns City.