Sleek i-Divine Snapshots Palette är en palett innehållande 12 färgsprakande ögonskuggor i diverse kulörer. Denna blev inhandlad under en av regnperioderna (vilket egentligen var hela semestern) i en liten parfymeria jag glömt namnet på. Skäms.

Jag har flertalet i-Divine Paletter sedan tidigare och är väldigt nöjd med intensitet, pigmentering och hållbarhet. Eftersom Snapshots är färg och inga visor var jag inte speciellt svårflirtad.

DSC_18m85

DSC_18b87
Som vanligt innehåller I Divine-paletterna
en salig blandning av tolv olika skuggor . Snapshots är fullmatad med skimmer (som de flesta paletter) men innehåller även fem matta skuggor som komplement till de andra. Det verkar vara ett rätt vanligt upplägg med Sleeks paletter, om vi bortser från deras i-Divine paletter v1 & v2 som bara innehåller matta skuggor (som jag förövrigt älskar ♥).

 

DSC_189m1

Ö.r fr.v: Summer Breeze, Martini, Kiwi Flower, Lotus Flower, Humming Bird, Tequila Sunrise
U.r fr.h: Sand Walker, Washed Ashore, Sunset, Green Iguana, Purple Haze, Magenta Madness

 DSC_18m94

 

DSC_20g02Summer Breeze, Martini, Kiwi Flower
 Sand Walker, Washed Ashore, Sunset

 

DSC_18m96

DSC_19m91Lotus Flower, Humming Bird, Tequila Sunrise
 Green Iguana, Purple Haze, Magenta Madness

Jag kan med en gång säga att höjdaren i den här paletten är Humming Bird, tätt följd av Green Iguana och Kiwi Flower. Väldigt mycket pow, intensitet och Humming Bird slår det mesta med sin blå grund och lite hej-det-är-såhär-paradisiskt-vatten-ser-ut-look.

Andra skuggor som imponerar på en gång är rostiga Sunset och tokskimriga Martini som jag faktiskt inte alls trodde skulle ge så mycket ifrån sig. De matta skuggorna i andra sexan var också riktigt bra i formulan medan blå Summer Breeze, nudefärgade sand Walker och suspekt färgade Washed Ashore inte alls gick hem hos mig (främst för att de två första är mindre bra pigmenterade).

Sleek i-Divine kostar 9.99 Dollar på sleeks egen hemsida, vilket är ungefär 70 SEK (frakt tillkommer). Jag betalade 9.95 Euro för min palett, ungefär 80 SEK.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Åhh den ser underbar ut. Jag köpte Oh So Special. Men här fanns fler skuggor som jag också skulle kunna tänka mig. :-)

Reply

Jag köpte också den! Jag tänkte visa swatches så fort jag får tid :D

Reply

Mycket fint i den du! =)

Reply

Åh, visst är det? :) Men så tycker jag om alla sleekpaletter :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.