Notd: Orly Choreograped Chaos

När pressutskicken dinglar in vill man ju använda alla lack med en gång, men eftersom man bara kan bära ett lack åt gången (okej då, det är ju inte riktigt sant men) så valde jag att lacka med bubbelgumsrosa Choreograped Chaos.

Om man tittar noga på lackflaskan (inte på bilden med grönskan dock) kan man skymta det blå skimret som finns i CC. Det syns betydligt bättre på nageln än vad det gör på bild i alla fall.

DSC_20n12

DSC_20f64

DSC_20v57DSC_206f0

DSC_204f4

Det var lite tjockt i formulan och jag svor fler än en gång när jag lackade med det. Lacket följde med lite med penseln och lagren blev lite för tjocka för att torka lika snabbt som vanligt. Annars är det en fin nyans och jag gillar verkligen att man tillsatt blått skimmer, det ger en härlig uppfräschning av en annars rätt så vanlig rosa färg.

Har ni testat detta, vad tyckte ni i sådana fall?

Orly Nailpolish har ett rekommenderat pris på 135 SEK och finns att köpa på bland annat Nelly.com, Eleven.se & Åhléns City.