Essence Miss Universe

Kolla in skönheten jag hittade i Essencehyllan! en svartblålilaskimrande universum-aktig-skönhets-drottning med det smickrande namnet Miss Universe. Faktiskt det enda lacket i Essencestället jag blev till mig över, men nagellacksutbudet på den lilla hyllan var inte att hurra hundra för. Men det här föll jag ändå för!

Jag vet inte varför men jag totalälskar sådana här lack. Det kanske inte är så konstigt? Det ser ju ut som att det har precis allt – DJUPFÄRGPOWWHATEVER –  Nu hoppas jag bara att det är lika bra som det ser ut att vara.

DSC_19g06DSC_19g07

Jag har inte testat lack från Essence tidigare men jag har hört så himla mycket gott om det här märket. Har ni några erfarenheter av det? Jag hade hoppats på att hitta en större display när vi rörde oss i Palma men jag hittade ingen :/

Essence Color & Go nailpolish innehåller 8 ml och kostade 1.99 Euro, vilket ligger på ca 18 SEK.