Eftersom jag pendlar mellan två boenden just nu har jag det lite problematiskt med postgången: pressutskicken kommer till min hemadress och måste fraktas till min nuvarande tillfälliga adress. Det är väl egentligen det minsta bekymret, men det påverkar ju bloggen på det sätt att nyheterna ligger och väntar på ett ställe och inte kan användas när jag är på det andra. Krångligt? Jag tror vi skippar det pratet :P

I vilket fall som helst har jag fått hem en hög godbitar som ska testas snarast möjligast! Färgade mascaror, läckra neonlack och knalliga lipbalms.

DSC_21f26

Essies sommarkollektion i neon, Loréals svar på chubbysticks & Maybellines nya färgade mascaror i grymt läckra färger!

Så snart jag har möjlighet kommer det komma upp mer nytt om de här godbitarna, så kika gärna in när ni har möjlighet. Jag håller förövrigt på att godkänna och svara på alla era kommentarer: ni är så himla flitiga med det och jag blir så glad när jag ser att ni har varit inne och hälsat!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.