I år tycker Essie att det är tid nog att sticka ut ur mängden i ren färgkavalkadanda: NEON. På händer eller fötter – var är egentligen inte betydelsefullt – bara det är lackat med djärva, neoniga och partytokiga nagellack.

Som vanligt finns det ett huvudnummer i Essies kollektioner, och denna gång är det plommonfärgade DJ play that song som står i blickfånget. Jag är väldigt nyfiken på plommonfärgad neon – fungerar det liksom? Kollektionen består i alla fall av sex knalliga neonlack i olika nyanser, allt från elektrisk grön till eldig korall.

DSC_21g28DSC_21g30Från vänster: DJ Play that song, Boom Boom Room, ”Bouncer it’s me!”, Saturday Disco Fever, Shake your $$ Maker & Bottle Service


DSC_21v31

DJ Play that song

DSC_213g2

Boom Boom Room

DSC_21v33

”Bouncer it’s me!”

DSC_21v34

Saturday Disco Fever (tänk er LITE mer korall)

DSC_21f35

Shake your $$ Maker

DSC_21v36

Bottle Service

Efter de varma dagar som varit är jag helt med på neon-noterna: färg ska det vara! Helst överallt. Den här ensemblen lack får det att rycka lite i nagellacksborttagningstankegångarna och jag kan tänka mig att var och ett av dem är riktiga fyrverkerier på.

”Bouncer it’s me!” fick min uppmärksamhet med en gång (i skrivande stund klär det mina naglar). Det ser så kornigt läckert ut i flaskan att jag inte kunde hålla mig borta från det. Annars tycker jag att Saturday Disco Fever, Bottle Service & kanongröna Shake your $$ Maker är riktigt läckra.

Jag vet inte riktigt om jag skulle kalla dem neonlack i den bemärkelse jag associerar med NEON i versaler (då tänker jag mer Sun Whorshiper & Flipflop Fantasy), men jag håller ändå med om att de lyser och sticker ut i mängden.

Har ni sett dem i butik? Vad tycker ni om dem, tycker ni att de passar in i neonfacket?

Neonkollektionen finns tillgänglig på Kicks redan nu. Rekommenderat pris är 129 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.