Det är ju klart som rinnande vatten att jag inte kunde hålla fingrarna från Miss Universe från Essence speciellt länge! Inte riktigt vad jag hade valt rent nyansmässigt såhär års, men ibland överraskar man sig själv.

När jag testar nya märken försöker jag alltid dölja mina höga förhoppningar ifall att jag har gått och köpt världens bottennapp – man vet ju aldrig! Men ja, jag hade rätt hög förväntan på MU med tanke på hur läckert det är i flaskan.


DSC_20f60DSC_20f69DSC_20f64DSC_20f59

Penseln är i stil med IsaDora och Essie’s breda. Lite för stor för min smak eftersom penseln är större än min lillfingernagel, men helt okej trots allt. Till en början drog jag inte av penseln tillräckligt mycket, så det blev lite ojämnt lackat första lagret. Ytterligare ett lager (väldigt lättlackat) ordnade till det bekymret och ytan blev snabbt fin och blank.

Efter en natt märkte jag att det är en riktig överlacksätare, så jag la på ett extra lager poshe och då höll sig den fina ytan mycket längre (jag hade två lager på ena handen och ett på den andra).

Alltså, egentligen är det faktiskt ett riktigt kanonlack. Skimret är fantastiskt, djupet är ännu bättre och lackningen var kanonsimpel när jag insåg att jag inte drog av penseln tillräckligt.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.