Nagellacksborttagningsmedel är något av en stapelvara hemma hos mig i och med att jag lackar om naglarna relativt ofta, vissa veckor oftare än andra. I och med det vill jag ha någonting som effektivt, och skonsamt, tar bort nagellacket utan att torka ut och skada mina naglar allt för mycket.

När mina Cien-flaskor mystiskt tagit slut innan jag köpte någon ny (jag vet inte riktigt vad som hände i planeringen) köpte jag mig en flaska Gunry Nagellack Borttagning (Ja det står ju så!), mest för att det var det enda som fanns utan aceton och mina naglar för stunden var riktigt hemska.

DSC_21f22

Jag tror nog i sanningens namn att Gunry’s remover är den sämsta jag testat. Den luktar mindre skarpt än andra och är på det sättet mer behaglig att använda än andra, men det är det enda positiva jag har att säga.

Nagellacksborttagning ska vara effektivt. Det ska inte ta en halvtimme att ta bort lacket jag haft på mig i ett par dagar eller i vissa fall bara en dag: det ska gå snabbt och förhoppningsvis göra nageln så lite skada som möjligt.

Men jag får gno, gnugga, gno lite till och ännu mera med Gunry’s remover och lacket släpper ändå inte! Tillslut känns det som att jag står och drar över naglarna med stålull för att nagelbanden blir så utsatta och uppflådda. Efteråt känns mina naglar torra och sköra och jag kan inte använda den lika frekvent som andra removers för att mina naglar helt enkelt inte klarar av det. Så nej, det har jag inte lust att fortsätta med. Varken tidsmässigt eller må-nagelbra-mässigt. Megadiss!

Har ni testat denna? Vad tyckte ni om den?

 

Gunry Nagellack Borttagning utan aceton innehåller 150 ml och kostar ca 15 SEK. Finns att köpa i de flesta dagligvaruhandlar.

 

You May Also Like

12 comments

Reply

Jag har testat denna, och nej det är inte det bästa jag provat, men jag tycker det funkar okej. Men det finns bättre och lika billigt, t.ex Cien som man kan köpa på Lidl. :-)

Reply

Det verkar som att det är väldigt många som har den uppfattningen :P Det är rätt skönt när man inte är ensam om det så att det inte är en själv som har gjort världens miss :P Ja jag brukar använda Cien’s :)

Reply

Har inte testat denna. Jag köpte en jättebillig på min mataffär en gång. Va precis likadant, hemsk! Så den åkte i soporna. Det ska ju inte ta tjugo min för att ta bort ett vanligt krämlack!

Reply

Nä gud det ska det verkligen inte göra, vem har tid med det? :S

Reply

Denna är fruktansvärd dålig. Det var en pina att ta bort glitterlack med detta. Tog säkert en timma. :(

Reply

Tack och lov att jag inte är ensam om att ogilla den! Det fungerade verkligen inte alls, jag vill inte ens veta hur det är att ta bort glitterlack med den >.<

Reply

Hej.
Kör med Gunrys med aceton & conditioner. Luktar gott och är supereffektiv- även mot mörka lack. Jag använder ingen annan.
Nu verkar de dock ha gjort om den och tagit bort conditionern men finns på en webshop jag hittat.
Lycka till!
Hälsningar Linda

Reply

Åh jaså? Det måste jag kolla upp!

Reply

Jag har provat den nu och den är totalt värdelös och farlig. Då jag inte fick bort nagellacket då jag gnuggade så doppade jag ner fingrarna så att det skulle få lösas upp. Dagen efter har jag inget skinn kvar på mina fingrar då det frätt sönder huden. Har grymt ont och kan inte göra nånting utom att vänta på att det ska bli bra :(

Reply

Men oj! Fy vad obehagligt :O Nej den här rekommenderar jag verkligen inte till någon. Hur går det med dina fingrar? Jag vet ju hur det är att bara få små sår på fingertopparna, det gör ju kanonont. Stackare!

Reply

Jag provade att köpa sence nu o d va ännu sämre än gunrys. Funkar inte alls så nu får naglarna va fula tills imorgon när jag kan köpa en fungerande remover :/

Reply

Jag hoppas att du hittar en remover som fungerar för dig! Jag letar fortfarande efter någonting bra.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.