Maybelline har till sommaren släppt tre limiterade varianter av sin colossal volume express mascara: electric Purple, electric teal samt electric navy. Med sin megaborste och kollagenformula ska colossal ge dina fransar volym och längd utan smula eller lämna klumpar.

Färgad mascara verkar ha varit på tapeten hela våren; jag har sett flertalet varianter, både budget och lite mer pricy versioner. När jag växte upp var blå mascara ett big NONO men jag känner mig faktiskt rätt lockad att testa med en gång!

DSC_21jh47

Jag tycker att de ser urläckra ut!

DSC_2k149

 electric Purple
DSC_2m151
 electric teal 
DSC_21m50
electric navy

Jag tycker att det är en riktigt läcker trio: jag är jättenyfiken på electric teal som ser grymt snygg ut i hylsan. Electric Navy har verkligen den där härliga kornblå färgen som får ögonen att poppa så mycket! Electric Purple ser också ut att vara riktigt in, men den ger mig inte samma färgpopp som de andra två.
Har ni testat någon av dessa? Vad tycker ni om färgade mascaror?
Maybelline Colossal Volume color shock mascara har ett rekommenderat pris på 145 SEK och kommer finnas ute i handeln under en begränsad tid.

You May Also Like

3 comments

Reply

Min mamma hade jämt blå mascara när jag var liten så jag har verkligen känt…nooooo inför såna…men precis som dig så är jag bra sugen på att testa nu när det är tillbaka, hehe!

Reply

Jag hade en lärare som alltid hade blå mascara :P Haha. Men ja, jag har blivit jättesugen på att testa igen, kul att någon annan tänkt som jag :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.