Jag blev såld så snart jag såg Atlantis i butik. Jag gillade Poseidon med (det andra gröna?), men det var Atlantis som fick mig få fall med en gång. En härlig, poppig sommargrön; rätt svårt att motstå, eller hur?

Helt ärligt, om man öppnar mina nagellackslådor tror jag att samlingen mestadels består av gröna, blåa och glittriga lack. Förvisso har jag en rätt bra mångfald i mina gömmor,men det är ändå grönt och blått och glitter jag faller för jämt och mest.

DSC_193k1DSC_1g934DSC_19v37DSC_19g36DSC_19d43DSC_19f45

Atlantis var lättlackat och flöt ut fint över nageln. Jag behövde två lager för att det skulle täcka ordentligt och det torkade inom rimlig tid, utan tillstymmelse till lakansränder. Jag fick kmplimanger på jobbet för mina gröna naglar ch det tyckte jag var riktigt trevligt!

Har ni något eller några av IsaDoras sommarlack? 

IsaDora wonder nail polish innehåller  6 ml och har ett cirkapris på 69 SEK. Finns att köpa i diverse dagligvaruhandlar, KICKS, Åhléns, Cubus osv. Finns även att köpa på Kicks.se, Lyko mm.

 

You May Also Like

6 comments

Reply

En härlig sommarfärg verkligen. :-)

Reply

Visst är den toppen? Jag tycker att den verkligen poppar :)

Reply

Jag älskar denna färg :)

Reply

Då är vi två ;)

Reply

Ett superhärligt lack verkligen. :)

Reply

På alla sätt och vis! Jag funderar på hur de andra är :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.