Jag har hört en del om Clarins Instant Light Natural lip Perfector (lååångt naamn) och blivit positivt inställt till dem eftersom många pratar väldigt gott om dem.

Innehållande mango, sheasmör, vitamin A & E och ”3D lysterpigment” skyddar Natural lip Perfector läpparna från värme, vind och kyla. Lipglosset gör läpparna fylligare och förstärker dess naturliga färg.

DSC_18j79

Jag köpte ett specialpaket på TaxFree när jag åkte hem från Mallorca innehållande 01 Rose Shimmer och 02 Apricot Shimmer. Glossen kom i varsin skrikröd Clarins-kartong och såg sådär allmänt kliniskt snygga ut.

DSC_19k11DSC_191k7

01 Rose Shimmer

DSC_19k14DSC_19k19

02 Apricot Shimmer

Glossen har en smidig filtspets som jag tycker är riktigt bra. Det blir inte lika slibbigt och kladdigt som det kan bli med exempelvis pensel Man bara trycker lätt på tuben, så kommer det upp lite gloss och så voila – redo för gloss!

Båda glossen innehåller ett finkornigt lite guldglossigt skimmer: det syns mer i Rose shimmer än i Apricot shimmer som ser lite mer neutralt ut i den frågan. De är härligt bärbara båda två och jag bär med mig båda två i väskan för tillfället bara för att jag inte riktigt kan välja vilket jag vill ha för dagen.

DSC_19k22

Rose Shimmer & Apricot Shimmer

Jag är väldigt nöjd med mitt inköp. Glossen känns härliga och mjukgörande på läpparna och de kladdar inte det minsta. De ger en lätt hint av färg på läpparna, sådär lagom mycket, och de passar perfekt på mitt jobb där smink är okej men där jag helst inte ska bära för mycket.

Har ni testat dessa, vad tycker ni?

Clarins Instant Light Natural lip Perfector innehåller 12 ml och har ett cirkapris på 200 SEK. Finns bland annat att köpa på Åhléns, Kicks, Eleven.se.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.