För nästan två veckor sedan bjöd OPI in mig till pressvisning i Stockholm för att visa höstens nya trender. Dessvärre hade jag inte möjlighet att ta ledigt, så jag fick studera på avstånd men har ändå fått ta del av informationen rörande kommande lack!

OPI San Francisco är en murrig texturblandad kollektion anpassad efter San Franscisco och den mångfacetterade kvinnan. Kollektionen består av tolv plus tre lack:  tolv lack av salig finishblandning och tre fräcka Liquid Sand-lack.

promoOPI
Bara promobilden ger mig the chills. Lacket modellen bär ser kanonfint ut!

Skärmavbild 2013-06-23 kl. 11.34.51

Skärmavbild 2013-06-23 kl. 11.36.11

Skärmavbild 2013-06-23 kl. 11.40.39

Skärmavbild 2013-06-23 kl. 11.46.16
Skärmavbild 2013-06-23 kl. 11.20.21

Kollektionen innehåller en hel del färger som jag upplever återkommer höst till höst: murriga mörka krämliga nyanser av marin, plommon och scharlakansrött. Lacken som stod ut i mängden var duokroma Peace & Love & OPI och obestämbara Muir Muir On the Wall. Havent The Foggiest hör till kontrastlacken med sin silvriga uppnosighet och Keeping Suzi at Bay är härligt dammblått. Det lack som fick hjärtat att slå ett extra slag var oslagbart vackra Alcatraz…Rocks, ett av de nya liquid sand-lacken.

Jag tycker att OPI San Franscisco ger en bra bild av vad som väntar till hösten i lackväg; allt från krämigt blått till sandig glitterkavalkad. Jag ska försöka ordna ett flaskinlägg så snart jag har möjlighet och swatches/notd’s kommer komma upp under tiden som går. Är det något lack ni är mer intresserade av än något annat? Vad tycker ni om kollektionen i stort?

OPI San Franscisco finns till försäljning i mitten av Augusti hos diverse återförsäljare (KICKS, ÅHLÉNS MM). OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Mycket fina lack, ska bli kul att se swatches på dessa. :-)

Reply

Åh ja det är ett helt gäng med fina lack! Jag ser fram emot att testa alla :) Just nu är mina naglar åt helskotta är jag rädd, men jag lovar att försöka komma igång så snart som möjligt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.