L’Oréal fortsätter bygga på årets trend med chubby-balm-sticks i form av Glam Shine Balmy Gloss som lanserats i fyra sorbetaktiga nyanser. Med vårdande blomvaxer glider de lätt över läpparna och ger en glossig och snygg finish.

Nyanserna som lanserats heter;  910 Bite the Maracuja, 914 Fall for Watermelon, 915 Die For Guava & 913 Dare the Dragon Fruit. 910 och 913 innehåller skimmer, medan de andra är skimmerfria.

DSC_21l40

910 Bite the Maracuja, 914 Fall for Watermelon, 915 Die For Guava & 913 Dare the Dragon Fruit

DSC_21f42

910 Bite the Maracuja

DSC_214g6

 914 Fall for Watermelon

DSC_21g44

 915 Die For Guava

DSC_2g145

 913 Dare the Dragon Fruit

Det är en riktig fin ensamble de här fyra; krämiga i konsistensen, pigmenterade och riktigt läskande. Jag blev väldigt överraskad när jag såg hur fint skimret visade sig i både Dare the Dragon Fruit och Bite the Maracuja, speciellt i den förstnämnda med tanke på hur snyggt det blå glittret är!

DSC_22g40

910 Bite the Maracuja, 914 Fall for Watermelon, 915 Die For Guava & 913 Dare the Dragon Fruit


Medan 910 ger en hint
av härlig orange och guld ger 914 en lite mer poppig kontrast – jättesnyggt till bara mascara eller en fräsch eyelinervinge! 915 är den kalla tjusningen i den här kvartetten. 913 kom med den största överraskningen i form av det blå skimret/glittret. Jag trodde inte alls att partiklarna skulle synas så mycket som det gjorde när jag swatchade dem (det syntes inte lika väl i hylsan). Risken med denna är väl att man eventuellt kan få lite blåslagen-effekt på läpparna om man applicerar för mycket, men annars är den riktigt snygg.

Nu har jag ju testat flertalet chubbysticks i diverse utföranden, märken och finishar och jag måste nog säga att dessa är några av de mer pigmenterade. Jag tycker att balmsticks är ett vinnande koncept i längden och jag tror att L’Oréal gjorde ett bra beslut i att lansera dessa.

Har ni testat dem, vad tyckte ni i sådana fall? Går de att likställa med några andra?

You May Also Like

4 comments

Reply

914 Fall for Watermelon & 913 Dare the Dragon Fruit ser fina ut! :)

Reply

Visst gör de! Jag tycker att det är ett riktigt fint gäng det här :) Har du testat dem själv?

Reply

Fina allihopa, men jag gillar 910:an bäst. ;-)

Reply

910 är riktigt snygg! T om mamma tyckte att den var fin :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.