Essie All In One Base- (coat)

Under våren har jag haft väldiga problem med mina naglar som uppenbarligen inte fått tillräckligt mycket av vad de behöver för att hålla sig starka och fina. Så när det var dags att köpa nytt underlack föll valet på ett helt ”nytt” märke/underlack i förhoppningen om att det skulle hjälpa mina naglar att må lite bättre.

Essie All in One Base är ett multifunktionellt underlack som ska stärka dina naglar upp till 45 % på bara fem dagar. Innehållande A-, C-, & E-vitaminderivat och arganolja ska det hjälpa naglarna att bli friska och starka.

DSC_20k14Eftersom jag målar naglarna flera gånger i veckan behöver jag (och värderar högt) ett underlack som står emot missfärgningar och håller naglarna tillräckligt starka för att de inte ska slås av bara jag nuddar någonting.

Jag har använt Essie All in one Base i ett par månader nu och är än så länge, peppar peppar, nöjd med resultatet. Det är lätt att lacka med och flyter ut fint över nageln utan att bli för mycket. Det är rätt lätt att dosera mängd och om det ändå skulle bli lite för mycket håller det sig tillräckligt bra för att använda det till nästkommande nagel. Torkar snabbt gör det med.

Det händer fortfarande då och då att jag slår av en flisa här och där och att en eller två naglar skivar sig. Men det händer inte i samma utsträckning som tidigare och jag tycker att hållbarheten på lacken är betydligt längre sedan jag började använda All in one base coat.

Jag skulle nog kunna kategorisera in det under kategorin jag-gör-inte-så-mycket-väsen-av-mig-men-visst-tusan-fyller-jag-min-funktion-produkter. Jag använder det, reflekterar inte speciellt mycket, uppskattar dess effekt och fortsätter med nästa lack och nästa utan att egentligen tänka efter hur det fungerar eftersom det fungerar tillräckligt bra för att jag ska vara nöjd.

Känner ni sådär ibland? Produkter som ni kanske använder dagligen, men inte inser hur viktiga de är förrän man faktiskt slutar använda dem och börjar sakna dess funktion?

 

Essie All in one Base innehåller 13,5 ml och har ett rekommenderat pris på 145 SEK. Finns bland annat att köpa på KICKS, Åhléns, Lindex, Eleven.se osv.