”Bouncer it’s me!” fick bli första lacket ut bland Essie’s sommarlack. Det är ett kornblått neonjelly-lack i obestämbar intensitet som får mig att tänka på diverse syntetiskt framtagna (men ack så fina) blå nyanser.

Jag är fortfarande lite villrådig med att kalla ”Bouncer it’s me!” för neonlack, men visst är det ett lack som står ut i mängden och syns för allt det är värt.

DSC_21c71DSC_21f70DSC_21f77DSC_2d185DSC_216f5DSC_2g168

Formulan är kanon. Det flyter på som smör, är lätt att få till jämnt och det torkar snabbt och bra. Ytan blir lite vinylaktig utan överlack, som man vill ha det glossigt behövs verkligen någonting glansigt över. Jag tycker förövrigt att det blir SUPERGLANSIGT med överlack och blir repigt väldigt lätt, lite som en mobildisplay, haha.

Jag har tre lager ”Bouncer it’s me!” och jag tror nog att jag hade kunnat behövt ett fjärde för att få det helt täckande. Det beter sig lite som ett jellylack och blir väldigt skirt, trots att det ser täckande ut när man lägger lagren.

 

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, Kicks.se, Åhléns, Eleven.se, Nelly.com osv.

You May Also Like

4 comments

Reply

Dessa lack är så jävla snygga

Reply

Förjäkla du :)

Reply

Underbar blå nyans i detta. :-)

Reply

Det är kanonsnyggt! Synd att de är lite skira bara :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.