Victoria Secret Amber Romance & Hello Darling Fragrance Mist

Min kusin som tillbringat senaste halvåret i USA har kommit hem för sommarlov och vila (?) inför höstterminen. För ett par veckor sedan när jag kom hem allmänt halvdöd från jobbet låg dessa två pärlor på min säng – Amber Romance & Hello Darling – två fragrance mist i miniformat från Victoria Secret. Jag har ett exemplar av deras mist’s sedan tidigare (och älskar den till döds) och jag blev sådär överexalteratglad när jag fick dessa i försenad födelsedagspresent. Tack Natalie! ♥

DSC_22g43

Hello Darling har en doft av ”white nectarine & peony” och har en fruktig och fräsch doft som passar perfekt till de där sommardagarna man inte vill ha tyngre doftuppsättning på sig. Den luktar blommigt och fruktigt på samma gång och får mig verkligen att känna mig på topp!

Amber Romance ska dofta ”amber & Créme Anglaise” och är en lite tyngre variant av doft än vad jag brukar bära, men den fungerar överraskande bra på mig och den luktar fantastiskt gott! Jag tycker att den passar alldeles utmärkt en sen sommarkväll när solen börjat gå ner och luften blivit sådär varm, ljummen och behaglig som jag älskar.

Jag tycker att det är toppen att Victoria Secret, och andra märken, har olika storlekar på sina produkter så att det finns en chans att testa olika dofter utan att behöva köpa fullsize av dem. Dessa innehåller 60 ml och räcker naturligtvis inte lika länge som en parfym, men tillräckligt länge för att man ska kunna bekanta sig med den och se om det är en doft man ska satsa på en större flaska när den lilla tagit slut. Nu tycker jag bara att det ska komma en filial till Sverige, eller att jag kan åka till London snart igen och kolla in allting de har.

Tack igen kusin, det var världens bästa present!  ♥