Jag nappar alltid på neon såhär års. Det är kanske lite skrikigt, lite galet och lite allt möjligt men neon hör sommaren till. Därför blev jag så himla glad över Mayhem Mentality från Orly; en fantastiskt SKRIKORANGENEONKAOS-nyans som syntes på mils avstånd.

Jag bar Mayhem Mentality på jobbet förra veckan och OM jag fick komplimanger och diverse ”Ojsan!” under de dagar det fick sitta på. Det är verkligen ett lack jag kommer återkomma till i sommar, ett riktig fungerar-bra-till-nästan-alla-tillfällen-lack.

DSC_20j11

DSC_224f4DSC_22j46DSC_22d45 DSC_22k83DSC_22j82DSC_22v64DSC_22f57

Nu vet jag inte riktigt hur pass neonigt lacket verkar på bilderna men jag hoppas att man får en viss uppfattning om hur det ser ut på. Det är så himla svårt att få till neon på bild!

Jag hade två lager av Mayhem Mentality och det var en riktig fröjd att lacka med. Det torkade snabbt, utan krångel, och ståtade så snyggt efter att ha applicerat ett lager överlack. Det fanns ingenting att anmärka på alls, mer än att det borde vara olagligt att ett lack är såhär snyggt!

Orly nailpolish innehåller 18 ml och har ett rekommenderat pris på 135 SEK. Finns att köpa på bland annat Nelly.com, Eleven.se & Åhléns City.

You May Also Like

4 comments

Reply

Riktigt fint :) Jag och orange går inte så bra ihop tyvärr :/ men det är sjukt fint på andra :)

Reply

Du passar säkert kanon i orange :D Men vissa färger fungerar man mer eller mindre bra i, jag vet hur det är :P

Reply

Tycker du har lyckats bättre än alla andra swatches jag har sett av det här! Det ser ju RIKTIGT neon ut, inte bara överexponerat ut. Riktigt bra bilder <3

Reply

Men åååh, sötnos! Vad glad jag blir när du säger så :) TACK!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.