Ja som ni vet blev jag ju helt perplex när jag var inne på Sephora och kom inte för mig att egentligen spendera några pengar där inne. Valet föll kort och gott på lite ur Sephora’s eget sortiment, och en av dessa var Sephora Moisturizing Body Lotion Monoï.

Om jag förstått det rätt (rätta mig gärna om jag har fel för jag har letat runt som en tok) är Monoï, eller Monoi, en olja utvunnen ur gardeniablommor från tahiti.

DSC_18m84

Doften är väldigt blommig, samtidigt som jag i vissa fall tycker att den doftar lite åt solskyddshållet. Det är faktiskt en väldigt behaglig och lätt doft som jag gärna använder nu på sommaren när huden blir så varm av solen. Jag har doftmässigt inte så mycket att referera till mer än att jag föll som en fura när jag stod i butiken och luktade på de olika sorterna – den doftar sommar och sol ♥

Rent lotion-mässigt tycker jag att den har en luftig formula som smidigt går in i huden. Lotionen torkar snabbt efter applicering och jag upplever inte alls att den är kletig på något sätt. Jag tycker själv att den är väldigt dryg och det räcker med fyra fem pump för att återfukta hela kroppen.

Jag gillar verkligen den här! Vanligtvis är jag en sådan där periodare som smörjer in huden varje dag och är supernoga med fukt och mjukgöring; och ibland faller rutinerna helt platt och jag glömmer helt av att ta hand om min stackars hud. Med Sephora’s bodylotion har jag verkligen kommit in i en sådan där period när jag använder body lotion kontinuerligt: min hud är mjuk och len dagarna långa!

Nu hoppas jag bara på att den finns i det svenska sortimentet likväl det Mallorcanska för jag tror att jag vill ha en ny flaska när min tar slut.

Sephora moisturizing body lotion Monoï innehåller 200 ML och jag betalade knappt 3 EURO för min, kanske 28-29 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.