Det är rätt känt att jag aldrig får färg om somrarna – jag går från likblek till likblek året runt. Det enda stället jag ibland (väldigt sällan) får färg på är armar och bröst, annars ser jag ut som att jag tillbringar alldeles för mycket tid inomhus, vilket egentligen inte är fullt rättvist eftersom jag försöker få frisk luft så ofta som möjligt.

I vilket fall som helst nämnde jag ju häromdagen att jag ska på bröllop och det är inte bara kläderna som varit på tapeten: hur ska jag göra med den här vitheten? Jag vill inte sola solarium och jag har varken tid eller intresse att utveckla en kräftröd färg genom att ligga ute varje gång solen framme (det är det enda som händer, tro mig).

 

vitalib

Bildkälla.

Lösningen på dilemmat verkar vara Vita Liberata 24ct shimmer tinted wash of gel medium. Jag var hemma hos Therese igår och hon hade den här lilla guldklimpen i sin enorma garderob och vi testade lite på mitt lår och voila – blekheten försvann!

Den här versionen av Vita Liberata’s BUS:ar sitter bara på i 24 timmar som högst och tvättas bort när man duschar (jag förmodar att det gäller när man tvättar händerna med så man får väl vara lite försiktig). Men jag blev högst intresserad att införskaffa mig ett eget exemplar då jag varken blev knallorange eller luktade BUS resten av kvällen.

Jag vet att det finns varianter som sitter längre än ett dygn men jag tror, för egen del då jag är rätt nybörjare på BUS, att det kan vara en god idé att testa den inte allt för långsittande varianten än att gå all in och riskera att jag ser ut som det någon glömde i en vecka.

Har ni några erfarenheter av denna, vad tyckte ni? Har ni några andra bra BUS-råd?

Vita Liberata 24ct silken shimmer tinted wash of gel medium finns att köpa på Nelly.com för 229 SEK. Sortimentet (utom just denna) finns även på Eleven.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.