Notd: Essie Shake your $$ Maker

Egentligen hade jag tänkt glömma bort de här bilderna och kasta ut dem i periferin, men efter att ha slitit hår efter TRE misslyckade bildtagningar med nagellack sket jag i det och tänker visa er ett lack som uppträdde på ett sätt som jag inte gillade alls.

Essie’s sommarkollektion, eller neonkollektion snarare eftersom det tydligen finns ytterligare en kollektion benämnt sommarkollektion (alltså vilken bra koll jag har då…) innehöll en rad färgsprakande lack som jag ville sluka med hull och hår för att de såg så sjukt fina ut i flaskan. Men kollektioner innehåller ibland bottennapp, och det har jag fått uppleva med gröna Shake your $$ Maker. Jag låter bilderna tala för sig själv.

DSC_229m3DSC_23n01DSC_22l98DSC_22n89DSC_23n06

Ja, vad tycker ni? Alltså rent nyansmässigt är det ett jättefint lack som jag gärna skulle bära fler gånger: jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag kommer alltid vara svag för grönt. Det passar till så mycket. Men där slutar förmodligen allt skoj med Shake your $$ Maker, i alla fall enligt egen utsaga.

Jag har tre lager lack på bilderna och trots detta blir det inte täckande. Det som förvånar mig är hur ojämnt det ser ut att vara lagt på naglarna, trots att jag hade god tid på mig när jag lackade, lät lagren torka tillräckligt länge innan jag applicerade nästa osv.  Sedan blev jag förvånad över de vita fläckarna: jag har aldrig sett sådana förut :O

Nä, Shake your $$ Maker, var verkligen en riktig besvikelse. Jag hade sådana höga förhoppningar på det eftersom det var så grymt snyggt i flaskan, men det föll lite platt. Har ni upplevt samma sak med Shake your $$ Maker, eller är det bara jag som fått ett riktigt ruskigt måndagsexemplar?

 

Essie nailpolish finns exempelvis att köpa på KICKS, Åhléns, H&M, Lindex mm. Har ett rekommenderat pris på 129 SEK.