Egentligen hade jag tänkt glömma bort de här bilderna och kasta ut dem i periferin, men efter att ha slitit hår efter TRE misslyckade bildtagningar med nagellack sket jag i det och tänker visa er ett lack som uppträdde på ett sätt som jag inte gillade alls.

Essie’s sommarkollektion, eller neonkollektion snarare eftersom det tydligen finns ytterligare en kollektion benämnt sommarkollektion (alltså vilken bra koll jag har då…) innehöll en rad färgsprakande lack som jag ville sluka med hull och hår för att de såg så sjukt fina ut i flaskan. Men kollektioner innehåller ibland bottennapp, och det har jag fått uppleva med gröna Shake your $$ Maker. Jag låter bilderna tala för sig själv.

DSC_229m3DSC_23n01DSC_22l98DSC_22n89DSC_23n06

Ja, vad tycker ni? Alltså rent nyansmässigt är det ett jättefint lack som jag gärna skulle bära fler gånger: jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag kommer alltid vara svag för grönt. Det passar till så mycket. Men där slutar förmodligen allt skoj med Shake your $$ Maker, i alla fall enligt egen utsaga.

Jag har tre lager lack på bilderna och trots detta blir det inte täckande. Det som förvånar mig är hur ojämnt det ser ut att vara lagt på naglarna, trots att jag hade god tid på mig när jag lackade, lät lagren torka tillräckligt länge innan jag applicerade nästa osv.  Sedan blev jag förvånad över de vita fläckarna: jag har aldrig sett sådana förut :O

Nä, Shake your $$ Maker, var verkligen en riktig besvikelse. Jag hade sådana höga förhoppningar på det eftersom det var så grymt snyggt i flaskan, men det föll lite platt. Har ni upplevt samma sak med Shake your $$ Maker, eller är det bara jag som fått ett riktigt ruskigt måndagsexemplar?

 

Essie nailpolish finns exempelvis att köpa på KICKS, Åhléns, H&M, Lindex mm. Har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Har läst hos flera bloggare att de också har haft problem med det här lacket, vilket jag tycker är så himla tråkigt då det här var den färgen jag verkligen ville ha från kollektionen! Men tur är det väl också att jag har hunnit läsa ett par recensioner innan jag sprang ut och köpte det, så att jag nu kan strunta i att lägga mina pengar på det…

Reply

Jag har också sett att det är andra som tycker att det har varit ett av de sämre lacken i bunten. Det är verkligen synd för det är en toppenfin grön nyans! Du får se om du kan hitta något liknande hos något annat märke om du fortfarande väldigt gärna vill ha en sådan poppig grön :)

Reply

Men oj, det ser ju ut som ett jellylack här! Och det är det ju inte. Väl? Är inte de vita fläckarna bubblor tror du? Vad tråkigt att det var så, har inte provat mitt än :(

Reply

JAA! Det är helt knas i appliceringen. Jag tycker att det beter sig som ett jellylack rakt igenom! Jag tror nog också att det är bubblor, men det är så märkligt att de har blivit vita :S Du får testa ditt och se om du upplever samma sak som jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.