Kan man få nog av neutrala skuggor? Jag tror nog inte det. I alla fall inte skuggor som de i Oh So Special-paletten från Sleek. Jag är väldigt mycket för paletter just nu eftersom jag bor på annan ort över sommaren och behöver leva ett ytterst komprimerat liv fram till det att jag har lika mycket utrymme för mina skönhetsprodukter som jag har hemma. Då passar paletter alldeles utmärkt, framförallt när de är så fina som Oh So Special!

DSC_18f86DSC_18b99

Paletten innehåller tolv skuggor i olika finish, precis som det ska vara. På senare paletter har Sleek börjat med det eminenta att namnge sina skuggor, vilket gör det lättare att sätta namn på, och skilja alla skuggor ut. Hur besvärligt är det egentligen inte att ”Nej den där lite mörkare bruna skuggan framför den andra bruna skuggan – NEJ DEN DÄR menade jag visst”, osv. Nä, namn är toppen.

 

DSC_19m01

 Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

DSC_23k48

Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate

DSC_23k55

Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

Oh So Special har kommit till användning flera gånger sedan jag köpte den eftersom skuggorna är så mångsidiga: det går att ordna allt från mjukare och lätta skuggningar i rosa och brunt till mörka, dramatiskt sotade ögon. De skuggor som ger minst ifrån sig är Bow och The Mail – det var nästan väntat – medan de andra skuggorna är riktigt pigmentrika. Glitz, Celebrate och Noir är exempelvis superpigmenterade och kanonsnygga, samtidigt som Gateau, Organza, Pamper och Ribbon är riktigt riktigt fina.

Jag är verkligen helnöjd med den här paletten. Den är så mångsidig i all sin enkelhet.

Sleek I-Divine Oh so special palette går, bland fler alternativ, att köpas på sleeks egen hemsida. Paletten har ett cirkapris på 70 SEK (baserat på sleeks hemsida).

 

 

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Den är såååå fin, jag köpte mig just denna palett också och gillar den verkligen. :-)

Reply

Den är verkligen toppen! Du har gjort ett bra val :D

Reply

Jag önskar att jag var lika skillad som dig på att swatcha! Min kamera är så tung att jag knappt orkar hålla i den och bilderna blir crap :P Dagens i-landsproblem.

Reply

Åh men jag tycker ju att dina swatches är kanon! :) Haha jag tycker ju att mina är under all kritik, men jag blir toppenglad över att höra det motsatta. Min kamera är inte jättetung, det kanske har med det att göra :P

Reply

Min syster kom hem från London igår och hade då köpt med lite grejor till mig som va på min ”åh jag måste ha”-lista. Varav denna SLeek palette var med! Har redan gett mig på den! =)

Reply

Men åh vad kul! :D Det är alltid härligt när man får tag på saker som man verkligen velat ha en längre tid. Det är en toppenpalett, jag tror inte att du blir missnöjd :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.