Hur har ni det i sommarvärmen? Själv jobbar man på och trivs toppenbra på nya arbetet. Visst känns det lite tungt att inte ha någon semester, men förhoppningsvis får jag privilegiet till det i framtiden jag med.

Just nu står Waterclouds Revitalizing Color Cream på testlistan och används nästan dagligen. Jag tänkte prata omdöme lite senare när jag fått mer grepp om hur den fungerar för mig, men jag tyckte att vi kunde se lite närmre på den redan idag.

DSC_21n38

Waterclouds Revitalizing Color Cream ingår i Waterclouds produktserie för färgat hår och är en leave-in-kräm framtagen för att öka hållbarhet och ge lyster till färgbehandlat hår. Liksom seriens andra produkter är ett par av huvudingredienserna Golden Samphire – för färgbevarande effekt – och Blue seakale – för återfukt och lyster. Andra guldklimpar i ingredienslistan verkar vara Sea Lavendel som verkar både lugnande, samt förebygger och tar bort statiskt elektricitet.

Krämen kan användas i fuktigt (handdukstorkat) eller torrt hår. Pumpa först ut (försiktigt!) en liten mängd kräm i handen, massera ut det i handflatorna innan du applicerar det i hårlängderna.

Använder ni leave-in-krämer? Har ni testat denna, eller har ni tips på någon annan serie som levererar bra? Jag håller för tillfället på att spara ut mitt hår, samtidigt som jag är väldigt sparsam med att färga det, så jag letar – inte dagligen – men ofta, efter produkter som passar just mitt hår bra.

Waterclouds Revitalizing Color Cream innehåller 100 ml. UPPDATERAD: Har ett rekommenderat pris på 140 SEK.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.