Igår var jag, därför frånvaron av inlägg, mamma och min lillasyster ute på roadtrip. Målet var, som någon gång om året, Gekås i Ullared. Det är rätt fantastiskt att man utsätter sig för hysterin som pågår därnere, men jag kan inte göra annat än att erkänna att det är rätt kul (när man väl kommer ut därifrån) att se vad man fått tag på för grejer.

Förr var jag lite av meningen att det bara var en massa skräp som såldes, men nu finns det faktiskt en hel del bra saker som är värda att kika in!

DSC_22j00DSC_22k05

Det blev en hel del nödvändigheter som nya pennor, handdukar, väskor, träningskläder och gud vet vad. Sedan blev det diverse småtråkigheter som påsar (vad är grejen?!) och annat nödvändigt men otroligt tråkigt till lägenheten (det får inte ens vara med på bild). Sen köpte jag lite hästgrejer åt en kollega när jag ändå var där.

Skönhetsavdelningen var rena rama kaoset, så det blev inte speciellt mycket tid spenderad där över huvud taget. Det var mest slit-åt-dig-det-som-slitas-åt-kan och jag hade ingen större lust att slåss med tjugo andra runt China Glaze-lacken trots att jag gärna velat. Men lite bra fick jag tag på därifrån med, som concealer-, foundation-, puder- och ögonskuggepensel från Ecotools. Och ett ny dosa bb-powder från Loréal.

Har ni några planer på att åka dit? Vad tycker ni om det?

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag har varit där en gång och tyckte det var kul, men visst man får ta att det är en hemsk trängsel och att man kan få slåss om varor som du skrev. Men man kan absolut göra fynd och det är det som är det roliga. Jag vill gärna åka dit fler ggr, men vi bor i Dalarna så det är en bit att åka..:-)

Reply

Ja alltså det är verkligen först till kvarn på väldigt mycket saker! Det är rätt trist ibland. Ibland har man stålsatt sig tillräckligt och ibland tror man bara att man gjort det tror jag, för man blir så förvånad över hur folk beter sig. Jag hade hoppats att få kolla sminket mer men jag orkade verkligen inte! Haha ja dalarna är ju en bit ifrån :P

Reply

Till Gekås åker jag nån dag före barnbidrag eller första soldagen på sommaren för då har folk annat för sig. Då får man strosa lugnt utan att trängas. Även precis efter jul och nyår är det lugnt. Orkar inte trängas…

Reply

Jag hoppas också på att kunna planera in en sådan där bra dag att åka på, men när man jobbar som vikarie är det svårt att komma ifrån när man egentligen hade velat vara ledig, men det fungerade att åka som vi gjorde med :) Men jag skulle gärna vilja komma iväg en dag då det är väldigt lite folk, så man faktiskt kan gå igenom allt utan att tröttna på att det är så mycket folk! :)

Reply

På sommaren är det rent gräsligt ibland. Man ska åka dit i januari eller fabruari på en vardag, då är det mer personal än det är kunder och helt öde så man kan gå och strosa och titta på allt i lugn och ro :)

Reply

Jag hoppas att jag kan åka dit någon gång i de tiderna, så kanske man skulle kunna få uppleva en mindre tradig dag där :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.