Destination Ullared & Gekås

Igår var jag, därför frånvaron av inlägg, mamma och min lillasyster ute på roadtrip. Målet var, som någon gång om året, Gekås i Ullared. Det är rätt fantastiskt att man utsätter sig för hysterin som pågår därnere, men jag kan inte göra annat än att erkänna att det är rätt kul (när man väl kommer ut därifrån) att se vad man fått tag på för grejer.

Förr var jag lite av meningen att det bara var en massa skräp som såldes, men nu finns det faktiskt en hel del bra saker som är värda att kika in!

DSC_22j00DSC_22k05

Det blev en hel del nödvändigheter som nya pennor, handdukar, väskor, träningskläder och gud vet vad. Sedan blev det diverse småtråkigheter som påsar (vad är grejen?!) och annat nödvändigt men otroligt tråkigt till lägenheten (det får inte ens vara med på bild). Sen köpte jag lite hästgrejer åt en kollega när jag ändå var där.

Skönhetsavdelningen var rena rama kaoset, så det blev inte speciellt mycket tid spenderad där över huvud taget. Det var mest slit-åt-dig-det-som-slitas-åt-kan och jag hade ingen större lust att slåss med tjugo andra runt China Glaze-lacken trots att jag gärna velat. Men lite bra fick jag tag på därifrån med, som concealer-, foundation-, puder- och ögonskuggepensel från Ecotools. Och ett ny dosa bb-powder från Loréal.

Har ni några planer på att åka dit? Vad tycker ni om det?