Jag tror inte att jag bär rosa på naglarna så ofta som jag gör på sommaren! Det finns så många olika versioner och nyanser och finishar att man blir tokig, men ändå faller jag lite platt för rosa när det är varmt ute.

Dagens lack är en härligt bubbelgumsrosa skapelse från Deborah Lippmann; Groove is in the heart.

DSC_214v1DSC_21g54

DSC_21f50DSC_2f147DSC_2f140

 

Det krävdes tre lager för att ytan skulle bli slät och fin. Tack och lov torkade det ändå rätt snabbt med överlack och orsakade ingen större problematik. Jag tycker att Groove is in the heart är ett sött och somrigt rosa lack, kanske inte speciellt unikt i sitt slag men ändå fint liksom.

Hur ställer ni er inför rosa, bär ni det oftare på sommaren eller kvittar årstid?

 

Deborah Lippmanns nagellack innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 179 SEK

You May Also Like

5 comments

Reply

Jag trivs väldigt bra i rosa lack så jag bär det ganska ofta året om :)

Reply

Jag hatade det här lacket. Jag ville strypa det här lacket. Det var tjockt och jävligt att måla med och jag bytte bort det fortare än kvickt. BLÄH! Men det är ju fint i alla fall, det kan man inte säga nåt om.

Reply

Haha men fy, det låter ju inte alls kul :S Jag försöker gå tillbaka i minnesbanken för att se om jag upplevde att mitt var jobbigt :O

Reply

detta lack hade jag kunnat tänka mig att bära själv. så tidslöst! riktigt fint!

Reply

Det är riktigt sött faktiskt :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.