Under en längre tid har jag använt mig av N°7 Beautiful Skin Cleansing Lotion framtagen för normal till torr hy. Den beskrivs vara en effektiv rengöring av otroliga mått – i ett enda simpelt steg avlägsnar den all makeup och orenheter från din hud.

Samtidigt som den rengör är det tänkt att den även ska återfukta, mjukgöra och ge lyster till din hy. Perfekt för dig som vill bli av med torr hy och bevara dess normala status. Som normal-torr-hyare blir jag alltid nyfiken på rengöring som lovar guld och gröna ängar. Är de verkligen så effektiva och ger de så bra resultat som lovas?

DSC_22j12

N°7 Beautiful Skin Cleansing Lotion har en stilren, enkel och snygg förpackning. Försedd med pump är den lätt att dosera. Ett verkligt plus i kanten är att det kommer väldigt lite produkt åt gången, så det finns ingen risk för överdosering.

Doften är riktigt behaglig, en lätt komponering av blomtoner. Doften träder fram en del vid rengöring och håller i sig även efter avsköljning, men jag upplever inte att den luktar FÖR mycket. Lite lätt, lagom doftsättning som lämnar en behaglig känsla på huden.

Den är väldigt lotion-aktig i sitt utfarande och känns lätt när man masserar in den i huden. Till en början var jag osäker på om det skulle vara tillräckligt för att få bort alla sminkrester – den kändes helt enkelt inte tillräckligt tuff för det.

Ibland har ens första intryck helt fel. Jag blev verkligen positivt överraskad över att den utlovade effektiviteten faktiskt infann sig. Det behövs knappt något arbete alls för att lösa upp underlag, puder, mascara och annat smått och gott.

Huden lämnas mjuk, återfuktad och fräsch. Jag uppskattar verkligen hur min hud känns efteråt! Huden känns ren och väl omhändertagen och jag tycker nog att den känslan är rätt värdefull, trots allt. Dessutom känns det helt tokigt att den faktiskt fungerar effektivt, precis som N°7 lovat.   Tummen upp alltså!

N°7 Beautiful Skin Cleansing Lotion normal/dry skin innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på ca 119 SEK. Finns att köpa bland annat hos KICKS.SE och Boots.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.