Jag förstod nästan med en gång att jag inte skulle kunna hålla fingrarna borta från IsaDoras Sugar Crush-lack efter att jag testat Ocean Crush och blivit totalt förälskad. Effektlack har verkligen gått hem hos mig, jag tycker att de är kanonsnygga! De ger både glitter, skimmer och struktur på en och samma gång och fungerar till allt.

Coral Crush är ett orange lack med mycket glitter och inslag av guld. Det är toksnyggt, sommarfräscht och superfint. Kan det få mycket bättre omdöme? :P

DSC_21m97DSC_218m9DSC_21m93DSC_21g77

Det är verkligen döläckert, jag skojar inte!

Jag har ett lager Coral Crush här. Det flyter på fint över nageln och sockerkrosset kommer fram rätt snabbt efter applicering. Det torkar något långsamt utan överlack, men det känns rätt överkomligt.

Hur känner ni inför effektlacken? Är ni lika nöjd med IsaDora’s Sugar Crush som jag är?

IsaDora Sugar Crush finns att köpa hos IsaDoras ordinarie återförsäljare – H&M, Åhléns, Lindex, KICKS, ICA MAXI osv. Har ett rekommenderat pris på 79 SEK.

You May Also Like

5 comments

Reply

Det här hade jag på bloggen igår. :) Och som jag har använt detta lacket i sommar. Det är verkligen så fint så en back-up kan vara på sin plats.

Reply

Såååå himla snyggt, jag älskar detta lack. Ett av sommarens bästa lack för mig. :-)

Reply

Jag tycker lacket är fint men jag är inte helt överens med strukturen.. :)

Reply

Jádore! Så jäkla fint alltså. Men som med färgad mascara så gillar jag dessa strukturlack på andra men inte på mig själv. Men det var verkligen fint på dig!

Reply

Tack så mycket :) Ibland är det ju sådär! Jag vet många saker som är skitsnygga på andra men jag tycker att det ser hemskt ut på mig. Jag tror nog att vi alla har några sådana produkter!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.