Maybelline Colossal Volume Color Shock Mascara Electric Teal Swatches

Tidigare i sommar skrev jag om Maybelline Colossal Volume Express Color-shock Mascara, Maybellines sommarsatsning på mascara-fronten. Med samma funktioner som den vanliga colossal mascaran, volym och längd med megaborste, är det tänkt att våra fransar ska vara trendigt färgsatta.

Av de tre nyanser som släpptes – Electric Purple, Electric Teal & Electric Navy – fastnade jag mest för Electric Teal som är riktigt turkostealfärgad.

DSC_2m151

Hur tjusig liksom?

DSC_22j68DSC_2j272

Electric Teal ger verkligen en snygg kontrast på ögat. Jag har använt den ensam, för sig och utan speciellt mycket annat runt omkring mest för att få en överhängade bild av hur den fungerar, hur hållbar den är och hur den ser ut alldeles för sig själv.

Jag kan tänka mig att den kan vara urläcker som kontrast till en mörk sotning, eller bara en accentuerande effekt till en redan blå – eller grön – ögonmake. Eller till något helt annat, jag tror bara att det är fantasin som sätter gränser i det fallet.

Om vi ska prata mascara överlack, bortsett från färgsprakandet, är det en bra mascara som ger en fin förlängande illusion.  Den är lätt att tvätta bort, utan applikationssvårigheter och sitter där den ska hela dagen. Den separerar fransarna fint och ger dem en snygg böj. Jag är väldigt nöjd med Electric Teal, både färgmässigt och funktionsmässigt.

Har ni testat denna, vad tyckte ni i sådana fall? 

Maybelline Colossal Volume color shock mascara har ett rekommenderat pris på 145 SEK och kommer finnas ute i handeln under en begränsad tid.