Lite nyfiken på; Too Faced Sweetheart…

 

 

toof

123

 

Bilderna kommer från BeautyBay.

 

Jag har redan Too Faced Sweethearts Perfect Flush blush från samma kollektion (vilket jag inte visat upp här än, skäms!), men jag kan inte göra annat än att bli småkär i Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face powder. Kolla förpackningen! Ibland är det inte bara produkten i sig man faller för, i det här fallet handlar det ju även om att Too Faced gjort alldeles för fina kartonger till sina grejer.

Det blir ju inte bättre av att jag hittade de här glowiga hjärtformade godbitarna på BeautyBays rea. Kanske borde jag slå till innan de tar slut, men jag ska nog behärska mig och vänta på att lönen kommer, i alla fall. Istället för att betala ca 272 SEK kostar det 230 SEK. Alltid något!

Har ni shoppat någonting tjusigt på rean? Jag har faktiskt inte köpt någonting i sminkväg. Jag kan väl inte direkt skryta med att ha världens bästa utbud här ute i skogen :P