Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush (Swatch)

Jag jagade land och rike runt efter det här rouget, fick mamma och Ellinor att springa efter mig i evigheter i London utan resultat, och så har jag inte ens visat det här! Jag vet inte hur många butiker jag var inne i innan jag fick se mig slagen; varenda hylla, på vartenda Boots, Superdrug och annan typ av skönhetsbutik jag kunde hitta, stod det SOLD OUT med jobbigt stora bokstäver.

Så kom jag hem, smet in på Beautybay, och hittade det med en gång: Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush ♥

DSC_22b85DSC_22m84DSC_22m88

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush är ett hjärtformat trio-rouge som kommer i en söt pappkartong. Såhär beskrivs det på Beautybay:Developed for an easy application and a no-fail colour palette of rose, coral and peach to take the guesswork out of creating a sweet, romantic flush, Sweethearts Perfect Flush Blush is a BeautyBay favourite.”

Antingen använder man färgerna var och en för sig, eller så sveper man över alla tre nyanser för att få en glowig, härlig färg på kinderna.

DSC_22m95

 var och en för sig

DSC_23n06

ihop-swirlade

På kinderna ger det ett lätt, coralligt och rosa glow. Det ger en himla fin touch på kindbenen och används i stort sett varje dag här hemma. Allt som oftast använder jag dem tillsammans och bara lätt sveper över med rougeborsten, men om jag vill använda någon specifik färg för dagen fungerar det lika bra. Jag är verkligen svag för korall- och persikofärgade rouge, så det här är verkligen en toppentrio!

Jag kan tycka att den bakade formulan gör Flush Blush aningen smulig, men det upplever jag med väldigt många av de ”bakade” produkterna. Kanske en lite tråkig bieffekt av en rätt så trevlig formula, men jag gnäller inte så mycket när jag hittar rouge i det här utförandet ♥

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush kom i en limited Edition kollektion i våras. Jag betalade 248 SEK på Beautybay.com för mitt.