Jag har varit lite nyfiken på Glossybox’s koncept sedan det lanserades förra året men har tagit lite tid på mig att bestämma mig om jag ska testa eller inte. Nu fick jag för mig om att jag åtminstone kunde testa ett tag, så min första box fick bli Juli’s specialdesignade Le Grand Bleu.  Jag har hört både bra och dåligt om Glossybox, en del är kanon-nöjda med boxarnas innehåll och några är det inte. Vi får se vad jag tycker i fortsättningen!

Det hela är rätt simpelt egentligen. Man betalar 139 SEK i månaden och får en lite tjusig box hemskickad till sig innehållande fem produkter. Dessa kan vara både i fullsize och samplesize och summan för de olika produkterna överstiger alltid (?) månadskostnaden för boxen. Meningen med Glossybox är att man ska kunna testa nya produkter från olika varumärken för att sedan förhoppningsvis hitta någonting man verkligen tycker om och vill fortsätta använda.

DSC_23å37DSC_23k40DSC_23j44DSC_234j2DSC_23h47

Månadens box innehöll (taget från infolappen):

1. Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec treatment: Snabbverkande och återuppbyggande kur som ger nytt liv åt ditt hår på bara 60 sekunder. För färgat hår, men används med fördel av alla hårtyper då den är skonsam, näringsrik samt ger fin lyster. Med hallonkärnolja och UV-filter. Orginalprodukt 183 kr/200 ML.

2. Youngblood Mineral Cosmetics Lip Gloss Champagne Ice: Läppglans i champagnefärg där vax och vitaminer återfuktar och skyddar läpparna. Innehåller även olja som ger en fantastisk glans. Formulan är hållbar vilket gör att läppglanset varken klistrar eller flyter ut. Orginalprodukt 295 kr/4,5 g.

3. Beautybird Fly High Active Foot Gel: Svalkande och lugnande gel för varma, trötta och svullna sommarfötter! Menthol och eucalyptusolja fräschar upp och ger en god doft samt gör dina fötter omedelbart svala. Fullsize. Orginalprodukt 79 kr/75 ml.

4. Nails INC Brook Street Nail polish: Korall är en klassisk sommarfärg och här får du ett underbart nagellack i en mjuk rosa, korallig nyans. Uppiggande och modern samtidigt som den är bärbar vilket för att den passar de flesta stilar och åldrar! Orginalprodukt 149 kr/10 ml.

5. Anatomicals You need a Blooming shower gel: Härligt fräsch kroppsrengöring med en söt mycket blommig doft. Alt du behöver för att återskapa sommarkänslan i duschen! Fri från parabener och sulfater. Orginalprodukt 79 kr/300 ml.

 Jag vet nog inte riktigt vad jag hade förväntat mig att få i min box, så jag är varken hyperexalterad eller överdrivet besviken på det jag hittade i. Lacket är fint, men jag tycker att jag har sett liknande nyanser från Nails INC i tidigare boxar så jag blev inte jätteexalterad, trots att det var ett lack liksom. Beautybirds fotgél känns aningen intressant då mina fötter för tillfället genomgår någon slags nedåtgående fas – de är hemska och behöver all hjälp de kan få.

Goldwells hårkur ser jag fram emot att testa, och det var kul att se Youngblood i boxen; om än inte världens roligaste nyans på gloss men ändå bärbart. Det största bottennappet är nog Anatomicals shower gél – hela boxen STINKER ros och jag har väldigt svårt för just rosdoft (sådär hej-nu-blir-jag-riktigt-illamående-illa). Så ja. Jag är rätt neutralt ställd till min box. Inte jätteimponerad sådär, men jag tänker att den åsikten kanske ändras i framtiden?

 Har ni en prenumeration? Fick ni samma produkter som jag, eller fick ni någonting annat? 

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag fick samma. Fast en primer från youngblood istället för glosset. Tycker boxen var okej, varken bra eller dålig. De flesta produkterna i boxen är ju sånt man använder, men inte är så skoj att handla (förutom lacket då, men jag har ruggigt svårt för rosa, om det inte är ett crazy-glitterlack :P)

Reply

Åh! Jag hade nog kunnat tänka mig primern med men jag är rätt nöjd med glosset också :) Men ja, det var en sådan där okej-jahopp-nästa-box-tack-box tyckte jag :P Men du, rosa är en sådan där älska-eller-hata-färg tror jag! Ibland gillar jag det massor och ibland bara kräks jag på det.

Reply

Jag har prenumererat och höll på i ett år, men sen tröttnade jag och har gjort ett uppehåll. Men vem vet jag kanske tar upp det igen nån gång. :-)

Reply

Så länge man är nöjd med lådorna är det ju en sak men blir man gång på gång besviken får man nog börja fundera över hur man vill göra :) Det är ju bra att man kan pausa ett tag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.