Ett av lacken som lockade allra mest ur OPI’s höstkollektion San Franscisco var efter, ja inte speciellt mycket övervägande, Alcatraz…Rocks. Alcatraz…Rocks är ett av Liquid Sand-lacken, och är faktiskt det första texturlack från OPI jag testar.

Midnattsblått-lila-ischigt med guld-silver-och-multiglitterskimmer i alla dess former ser Alcatraz…Rocks ut som en väl etablerad stjärnhimmel. Jag tror inte att det kan bli tjusigare än såhär!

DSC_23j11DSC_23h15DSC_23h17DSC_23h34DSC_23j31DSC_232h5DSC_2g333

Jag har två lager Alcatraz…Rocks över ett lager underlack från Essie. Det var trevligt i formulan och lättlackat utan svårigheter att få jämnt. Det hade ungefär samma torktid som IsaDora’s Sugar Crush-lack, och fick en lite halvknottrig finish.

Jag ångrar att jag inte testade att lägga ett lager Poshé över Alcatraz…Rocks innan jag tog bort det. Om det är snyggt utan kan jag tänka mig att det är FANTASTISKT med lite gloss över.

 

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns, KICKS och andra välsorterade parfymerior.

You May Also Like

4 comments

Reply

Sååå himla läckert, det här gillar jag verkligen. :-)

Reply

Det är KANON! Jag måste testa det med överlack också. Kan tänka mig att det skimrar utav bara tusen då.

Reply

Ser riktigt snyggt ut :)

Reply

Det är verkligen kanon, du får kolla in det Linda :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.