Efter inköpet av H&M’s Did i Tell you? blev jag grymt sugen på att göra en snygg glittergradient. Problemet är väl att jag egentligen aldrig gjort en glittergradient förut, samt att mina naglar är relativt kortklippta och tråkiga för tillfället.

Så såg jag att en av mina favoritbloggare Lucy’s Stash har lagt upp en Gradient-tutorial på Youtube. Hon får det att se så himla enkelt ut, men jag slår vad om att jag skulle behöva flertalet övningstillfällen innan jag får det så bra som hon!

Hennes naglar är så sjukt fina på alla sätt och vis, jag förstår inte hur hon håller dem så fina! Mina ser ut som katastrofzoner allesammans just nu, vågar knappt visa händerna utanför byxfickorna :P

Har ni något bra tips på hur man gör glittergradient-nails?

You May Also Like

4 comments

Reply

Äsch, det är inte så svårt :) Bara dutta en klick uppe vid nagelbandet och dra lite lätt neråt. Bättre ta lite i taget än mycket på en gång dock, bara man aktar sig för att bygga upp en glitterhög längst upp :P

Reply

TAck för tipset :) Jag måste ge mig på det så snart jag har tid. Jag förstår inte varför jag fått för mig om att det ska vara så himla krångligt :S

Reply

Det är verkligen inte alls så svårt. En del glitterlack är enklare dock så man får prova sig fram lite. Jag brukar köra direkt med penseln oftast men ibland med make up svamp. Det är lite olika vilken effekt jag vill ha. Det är ju såå snyggt!

Reply

Jo jag kan tänka mig det! Jag har fler glitterlack som är alldeles för tjocka i konsistensen men jag tror att jag kan hitta något som är tillräckligt rinnigt :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.