När jag hakade på prenumerationen hos Glossybox trillade det, dagen efter  min beställning faktiskt, in ett mail om en  specialbox med namnet London Calling. Temat för boxen, ja rätt uppenbart kanske, var skönhetsprodukter från England och jag kunde ju inte hålla tassarna borta eftersom jag a) gillar Storbritannien b) ÄLSKAR LONDON c) Hur bra märken finns det inte där borta över vattnet egentligen?

Jag var och hämtade min box redan i fredags men har i ärlighetens namn inte hunnit se närmre på den. Jag har tagit av locket och kollat på produkterna lite snabbt, sen fick den åka till Smålands skogar och jag stannade kvar i Norrköping.

glossyt

Jag får väl helt enkelt se när jag har tid att spana in den bättre! Beställde ni London Calling-boxen? Vad tyckte ni om den? Om inte annat är boxen kalastoppensnygg men det är ju inte bara den jag lägger mina slantar på ;)

London Calling var en limited Edition box från Glossybox som kostade 229 SEK.

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag beställde den och är riktigt nöjd med innehållet faktiskt! Har köpt alla specialboxar de släppt (tror jag) och tyckte den här var en av de bästa! :D

Reply

Det var en riktigt fin box :) Åh, jag har sett andra specialboxar så det var en av anledningarna till att jag ville ha denna plus att det skulle vara engelska märken i då ^^

Reply

Ja jag beställde Londonboxen och jag är riktigt nöjd, men har inte hunnit börja med produkterna än. :-)

Reply

Samma här! Det var ju så himla många roliga saker i den :D

Reply

Jag beställde boxen och blev nöjd med produkterna. Vissa saker var mer intressanta än andra.

Reply

Kul att du gillade den :) Jag är också rätt nöjd! Men så är det nog alltid, man kan inte gilla allt!

Reply

Min favorit hittils är nyårsboxen 12/13!

Reply

Åh, vad var det i den för något? :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.