London Calling-box-sneek-what?

När jag hakade på prenumerationen hos Glossybox trillade det, dagen efter  min beställning faktiskt, in ett mail om en  specialbox med namnet London Calling. Temat för boxen, ja rätt uppenbart kanske, var skönhetsprodukter från England och jag kunde ju inte hålla tassarna borta eftersom jag a) gillar Storbritannien b) ÄLSKAR LONDON c) Hur bra märken finns det inte där borta över vattnet egentligen?

Jag var och hämtade min box redan i fredags men har i ärlighetens namn inte hunnit se närmre på den. Jag har tagit av locket och kollat på produkterna lite snabbt, sen fick den åka till Smålands skogar och jag stannade kvar i Norrköping.

glossyt

Jag får väl helt enkelt se när jag har tid att spana in den bättre! Beställde ni London Calling-boxen? Vad tyckte ni om den? Om inte annat är boxen kalastoppensnygg men det är ju inte bara den jag lägger mina slantar på ;)

London Calling var en limited Edition box från Glossybox som kostade 229 SEK.