Som jag skrev i måndags gick det inte mer än en dag från det att jag beställt min första glossybox till att de släppte specialboxen London Calling. Jag hängde på med en gång eftersom jag gillar flertalet engelska märken och gärna testar nya.

Efter min första box kände jag mig väl inte sådär jätte-exalterad inför denna box, chansen att bli nöjd skulle kanske vara rätt liten? Jag hämtade den och hade så mycket att göra att den hamnade i skymundan, men idag har jag haft lite tid att kolla in de sakerna som följde med.

DSC_23h10DSC_23m11DSC_23j14DSC_23m16

London Calling innehåller åtta produkter från olika märken. En extrabonus var en liten neccessär med Union Jack och Glossybox logga på. Jag fick tydligen inte med den på bild, hrm. Boxen innehöll i alla fall detta:

1. Mitchell and Peach Luxury Hand Cream: Handgjord handkräm innehållande essentiella oljor och honung från Mitchell’s egna odlingar. 179 SEK/60 ml. Handkrämen har en söt doft av honung och ger ett lyxigt intryck och jag ser fram emot att börja testa den. Den är fullproppad med sheasmör och annat gott som mina händer säkert uppskattar.

2. MEMEME Cosmetics Eye Line Pencil Moss: En intensiv och mossgrön eyeliner. 59 SEK/1,2 g. Jag har länge velat testa MEMEME Cosmetic’s produkter och den här mossigt gröna nyansen var verkligen urläcker. Swatch kommer!

3. Batiste Dry Schampo Blush: Torrschampo från klassiska Batiste. Ge håret en nytvättad känsla på ett kick! 49 SEK/50 ML. Batiste är ju inte ett okänt märke i Sverige, men ack så användbara grejer! Jag har alltid ett torrschampo från Batiste hemma.

4.Helen È Cosmetics Lasting Lip Colour: Återfuktande och krämigt läppstift från Helén È. 85 SEK/3.5 g. Läppstiftet hade överraskande nog en riktigt snygg färg (i hylsan i alla fall), och jag är grymt förväntansfull på att få testa det ingående.

5. Eyeko Skinny Mini Brush Mascara: Förläng även de kortaste och finaste ögonfransarna med Eyeko’s minimascara! 79 SEK/4 ml. Jag har bara testat nagellack från eyeko tidigare men nog är jag nyfiken på den här lilla resvänliga tuben mascara.

6.NailGirls London White#1: Ett vitt nagellack, that’s it. 89 SEK/10 ml. Det är skitkul att testa nya nagellacksmärken, men ett vitt nagellack? Lite småtråkigt kan jag tycka.

7. Nails INC Kensington Caviar Top Coat: Topplack från Nails INC. 159 SEK/10 ml. Jag känner lite som med det vita lacket – ett topplack liksom – men det ska bli intressant att se om det kan tävla med Seche Vite och Poshe i glans och favoritanda.

8.Steamcream all in one natural moisturiser for face body & hands: Tillverkad på 100 % veganska ingredienser och med hjälp av ånga är denna Storbritannien-producerad allinone-krämen ett riktigt hyllningsobjekt. 175 SEK/75 g. Jag är jättenyfiken på den här! Fungerar den så bra som det sägs och hur fungerar det här med ångan?

Det enda jag egentligen hade delade åsikter om var nagelprodukterna som var lite väl småtråkiga. England har ju så mycket att bjuda på att jag tyckte det var lite lamt med ett topplack och ett vitt nagellack, men jag är inte den som gnäller över spilld mjölk. Här ska det testas!

Jag tycker verkligen att de fått till en bra box med olika märken som inte syns så ofta här i Sverige: kanske hittar man en storhit bland dessa och blir alldeles megaförälskad? I första hand är det krämerna som står högt i test-kurs nu, men eyelinern och läppstiftet är samtidigt lika intressanta de.

Om ni köpte London Calling, vad tyckte ni? Jag vet att jag redan frågat, men det gör ju ingenting om man frågar en gång till :P

Glossybox’s specialbox London Calling kostade 229 SEK.

 

You May Also Like

10 comments

Reply

Fick samma saker, ska bli kul att testa det och Torrschampo är alltid bra att ha hemma eller i väskan ;)

Reply

Jag tror att alla fick samma saker i sina lådor :)

Reply

Jag älskar MeMeMes rouge, ska bli spännande att se om pennan är bra!

Reply

Jag har velat testa deras rouge men inte hittat dem när jag varit i London, jag förstår inte riktigt vad jag gjort för fel i mitt letande :P

Reply

Denna boxen hade tom jag velat ha, men jag håller med dig om lacken.. Någe roligare hade de väl kunnat hitta?

Reply

Det är ju en kanonbox absolut, men lacken, ja gud jag vet inte vad jag ska säga om det. Det känns ju som att det kunde finnas någonting annat att slänga i :P

Reply

Men åh, ingen Soap & Glory? Kan för sjutton inte vara en London-box utan S&G!!!

Reply

De avslöjade ju märkena i samband med att man köpte boxen så det visste man ju innan… Men jag hade också mer än gärna sett Soap & Glory, hade verkligen varit klockrent!

Reply

Jaså? Haha det hade jag ingen aning om, men det gör ju ingenting. Då blir det ju mer överraskning av det hela. Jag håller med dig, jag hade gärna testat någonting från Soap & Glory!

Reply

Nä, inget sånt :(

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.