I samma veva som jag började på mitt nya jobb fick jag ett utskick från Deborah Milano och en presentation av deras vårnyhet. Det var tänkt att jag skulle blogga om det redan då, men någonstans på vägen föll det bort i planeringen men det får vi ta nu i stället!

Deborah Milano GLOSSISSIMO – (attitude with shine!) är ett nytt gloss med 3D-glans som är tänkt att sätta färg och högglans på våra läppar. Det finns 18 olika nyanser uppdelade i olika finish: Glitter, frostat, Ultra-glansigt och heltäckande.

DSC_23g33nr 09, nr 10

DSC_23g36

nr 09

DSC_23g37nr 10

Jag fick korallpersikoguldskimrande nr 09 och bärigt röda nr 10 i brevlådan. Nr 09 använder jag mest på dagen för att få en hint färg och skimmer på läpparna, medan nr 10 (feg som jag är) används om jag ska få lite färg på utekvällen. De har varit ständiga följeslagare i mina handväskor den här sommaren faktiskt, mest för att de doftar så gott och ger en tjusig färg på läpparna.

DSC_23b51

nr 09, nr 10

Glossen doftar härligt av röda bär (jag hade nog bara sagt fruktigt om jag inte fått veta i informationsbladet) och ska vara det ultimata mjukgörande-gloss-finish-glosset. De beskrivs också vara lättapplicerade med sin lite paddelformade applikator och ska vara fria från klibb och klabb.

De är väl inte riktigt så klibbfria som jag hade hoppats utan ger sig på utsläppt hår rätt så bra (jag gillar verkligen inte gloss i håret…). Jag finner liksom ingenting sensationellt med dem i jämförelse med andra gloss jag träffat på men det är absolut en trevlig produkt. Fin färg, okej hållbarhet och snyggt utförande + luktagott ♥

Deborah Milano GLOSSISSIMO har ett cirkapris 89 sek.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.