Kolla vad jag fick av mamma och syrran! De ville överraska mig med det lack jag letade efter (Coral Crush), men köpte Candy Crush istället och blev jättebesvikna på sig själva när jag sa att jag redan hade köpt Coral Crush. Men med tanke på att de inte ”köpt rätt” (hallå, får jag nagellack är jag övertacksam!) så blev ju allt bra och ingen behövde känna sig dum ♥

DSC_23m56

  IsaDora Sugar Crush Candy Crush

Tack ♥

You May Also Like

4 comments

Reply

Älskar Candy Crush! Tycker det är så himla fint! Tror nog det och Ocean Crush är mina favoriter från Isadora! :)

Reply

Jag tyckte faktiskt bättre om Candy Crush mer än vad jag trodde att jag skulle göra :)

Reply

Fast du hade nämnt att du ville ha candy crush, för jag visste att du hade coral crush. Det var därför vi köpte det xD

Reply

Jag tror aldrig att jag sagt det men det är ju skitsamma x) Jag är ju kanonnöjd!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.