Essie Bottle Service är sådär rosa som jag vill att rosa ska vara på sommaren. Märkligt nog tror jag att jag sagt det förut om ett annat lack, men jag tror nog att jag vågar säga det om det här med. Bottle Service pryder faktiskt mina naglar i detta nu, lackade naglarna för ett par timmar sedan. Chockrosa, härligt powwowskrikigt och läckert.

Bottle Service är en del av Essie’s neonkollektion som kom ut tidigare i år. Liksom de andra lacken ifrågasätter jag väl en aning dess neonighet, men det är ändå riktigt flott!

DSC_238g7DSC_23b69DSC_23b77DSC_23g79DSC_23h89DSC_23j85

Det krävdes två lager för att få täckande. Formulan var fin och smidig och, trots den enorma borsten, fungerade det riktigt bra att lacka min lilla lillfingernagel. Det torkar matt och är lite jellyaktigt i torkningsprocessen och kräver ett bra överlack med mycket glans för att bli sådär glossigt.

Förresten. Det är sjukt vad lite nagellack jag visat på sista tiden. Vad har hänt egentligen? Jag hoppas att jag kan bättra mig på den biten. Jag byter nagellack så ofta jag vill och kan men så blir det att jag inte kan fota det och så testar jag ett nytt när det blivit nytt och det blir samma sak med det. Nä, så kan det ju inte fortsätta!

ESSIE Nailpolish har ett rekommenderat pris på ca 130 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Superfin färg. :-)

Reply

Den är riktigt läcker! Jag gillar rosa lack när de poppar såhär :)

Reply

Färgen ser jättefin ut :)

Reply

Det är jättefint :) Kanske inte unikt bland rosa lack, men fint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.