När jag var hemma och hälsade på i min egen lägenhet (visst låter det hemskt?) passade jag på att sminka mig lite mer än vad jag gör på jobbet. Jag får bära smink på jobbet, men sparsamt och neutralt, och därför blir det inte mycket mer än lite läppglans, mascara och eyeliner. Ögonskuggan får stanna hemma, men det beror lite på att jag går upp vid femsnåret nästan varje dag. Motivationen tryter lite så tidigt på morgonen är jag rädd!

I vilket fall som helst går jag ju i förberedelsernas tecken. Min kusin gifter sig nästa vecka och jag försöker testa och ordna med saker innan så att jag inte står där nästa lördag och har panik över att jag inte vet hur jag ska se ut. Så jag testade att göra en neutral, subtil skuggning – den finns där och ger en extra touch men den skriker inte. Lagom liksom!

DSC_24n21DSC_24j20DSC_24h22DSC_24b23DSC_24j19DSC_241g5

DSC_24j30

 

Jag använde mig av Sleek’s I-Divine eyeshadow Palette Oh So Special till den här sminkningen. Jag lade  den vita Bow över det rörliga locket och la den mullvadsfärgade Wrapped up i globlinjen och blendade upp mot brynbenet. I yttre v’t lade jag den svarta Noir för att få lite mer oumpf och avslutade med vita Bow vid brynbenet och i inte ögonvrån för att öppna upp ögat litegrann.

Produktlista:

ÖGON:

Too Faced Shadow Insurance
SLEEK I-Divine Eyeshadow Palette Oh so Special
– BOW
– WRAPPED UP
– NOIR
Wet’nWild Megalenght waterproof Mascara

 ANSIKTE:

-N°7 Beautiful Skin Day Cream spf 15 Normal/dry skin
-Max Factor all day Flawless foundation
-Loréal Nude Magique BB Powder
-The Body shop Baked-to-last-Blush Coral

LÄPPAR

– INGENTING?! (AMAGAD).

Hur skulle ni sminka er inför ett bröllop? Har ni några speciella idéer? Är ni som jag som vill ha någonting lätt men ändå synbart?

You May Also Like

6 comments

Reply

Åh så fint. Du blev superfin. :-)

Reply

Tack Ann-Sofie :)

Reply

Jättefint, du har sjukt fina ögon! Blir mer och mer sugen på ögonskuggor, men brister i självförtroende och mina ögonlock hänger ner för mycket :(

Reply

Tack Tove! Ögonskuggor är ju så himla kul när man väl vågar! Jag hinner bära det alldeles för sällan och det är så himla tråkigt. Det finns ju en del tutorials på nätet man kan hitta för olika typer av ögonlock, du har inte kollat på sådant? En sådan sak ska ju inte behöva hindra en för att använda skuggor menar jag <3

Reply

jättefint! sådär klassiskt och elegant! Du är verkligen supersnygg!
http://www.cuntless-lux.blogspot.se

Reply

Tack! Vad glad jag blir av din kommentar :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.