NOTD: IsaDora Candy Crush

Candy Crush vill verkligen inte fastna i kameran! På bilderna här nedan ser man inte alls hur det glittrar och glimmar och jag var riktigt förtjust i det här när jag bar det. Som ni ser finns det lite större glitterkorn i som går lite åt det holografiska hållet, de gör väldigt mycket till lacket i helhet och tillför det där lilla extra.

DSC_23h43DSC_23g63DSC_23g61DSC_23f52DSC_23g49

Jag har två tunna lager Candy Crush här. Det torkade fint och överlack behövs ju inte om man nu inte vill bli av med den sockriga ytan, men det är ju den man vill ha! Jag är riktigt förtjust i IsaDora’s Sugar Crush-lack. Jag har tre stycken och jag vet att mamma har ett par nyanser jag inte har, så det kanske blir att låna hennes med!

IsaDora Sugar Crush har ett rekommenderat pris på 79 SEK.