I lördags fick jag ett ryck och bestämde mig för att köra på Oh So Special-paletten från SLEEK igen. Den är väldigt användbar må jag säga, speciellt nu när jag är sugen på au naturel snarare än knalliga färgbomber. Ibland får man ju sådana där perioder!

Förresten, fy vad snabbt mörkret faller på kvällarna nu! Det är knappt att man hinner fota någonting när man kommer hem från jobbet innan det är för mörkt. Tur att det är varmt fortfarande!

DSC_24k47DSC_24k48DSC_244k4DSC_24m41DSC_24k49DSC_24j50

Jag bestämde mig för att använda den rosaguldskimriga Glitz över hela rörliga ögonlocket. I det yttre v:t lade jag den mattsvarta Noir och metallicfärgade Gateau landade i globlinjen. Den vita, matta skuggan Bow lade jag sen vid brynbenet och i inre ögonvrån.

Guldskimret från Glitz kommer inte riktigt fram på bilderna här, men den skuggan är kanonsnygg. Jag älskar ju guld i rosa som ni vet ♥ Jag skulle verkligen kunna använda den här paletten till mina döddagar. Förvisso saknar den en viss färgskala jag inte skulle klara mig utan, men den innehåller en hel del nödvändigheter jag vill ha i min samling. Lovord-lovord!

 

Produktlista:

ÖGON:

Too Faced Shadow Insurance
SLEEK I-Divine Eyeshadow Palette Oh so Special
– BOW
– GATEAU
– NOIR
-GLITZ
Wet’nWild Megalenght waterproof Mascara

 ANSIKTE:

-N°7 Beautiful Skin Day Cream spf 15 Normal/dry skin
-Max Factor all day Flawless foundation
-Loréal Nude Magique BB Powder
-The Body shop Baked-to-last-Blush Coral

LÄPPAR

–   L’Oréal  Glam Shine Balmy Gloss Die For Guava

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Fan vad snyggt. Alltså, du får börja öva att sminka folk så du kan fixa mig till balen & studenten <3

Reply

Jag skulle behöva träna på att sminka andra :)

Reply

Riktigt fint. Och du har så himla fina ögon :)

Reply

Åh, tack så mycket! <3

Reply

jag ÄLSKAR sleek! deras blush trio och contour kit är också underbara. sen har jag tre ögonskuggspaletter också. Och ja jäklar vad de allihop kommer till användning! =)
http://www.cuntless-lux.blogspot.se

Reply

Sleeks grejer är kanon :) Jag har en blush trio med men den är hemma i stan och den är fantastisk!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.