Jag har varit nyfiken på MoroccanOil ett bra tag men aldrig kommit mig för att köpa en flaska. Häromdagen när jag var ute med familjen och mamma sponsrade mig med ett hårkit från Maria Nila (inlägg kommer!) passade jag på att handla en liten 25 milliliters flaska med MoroccanOil.

MoroccanOil Original treatment är en hårolja framtagen för att passa hårtyper av alla dess slag. Den är en sådan där multiuniversel hårprodukt som ska återfukta, stärka, mjukgöra, vårda, förbättra hårkvalité och tillföra glans.

DSC_25jj05

Jag har testat flertalet håroljor sedan tidigare men aldrig använt någonting från MoroccanOil. Jag har hört både gott och ont om denna och så är det väl med alla produkter ute på marknaden idag: för vissa fungerar det och för andra inte.

Jag har bara hunnit använt min olja ett par gånger i fuktigt hår och har inte fått någon  power-mega-upplevelse än så länge, men jag tror det krävs lite mer tid än så. Jag betalade 129 SEK för 25 ml (rätt saftigt pris).

Har ni testat MoroccanOil, vad tyckte ni?

 MoroccanOil finns att köpa på exempelvis LYKO.SE. Där kostar 25 ML 149 SEK och 100/125 ML kostar 339 SEK.

You May Also Like

9 comments

Reply

I min värld finns det ingen bättre, just mitt hår älskade oljan. Jag behövde inte göra något mer med håret, det torkade med oljan och såg helt fabulous ut sen.

Reply

Vad kul det är när man hittar något man älskar sådär! Jag håller på att testa den för fullt och jag kan väl säga såhär: jag är inte långt ifrån att typ säga samma sak som du.

Reply

Jag älskar min Morrocan Oil, har märkt stor skillnad i hårets kvalitet sen jag började och min frisör säger också att det blivit tjockare och friskare. Hoppas du blir nöjd!

Reply

Det verkar ju som att jag gjort ett bra inköp med andra ord! Än så länge har jag ingenting att anmärka på den :) Jag gillar att du tycker att det blivit tjockare med, det står högst upp på min önskelista just nu!

Reply

Jag har använt det snart ett år tror jag och jag äääääälskar den! Den luktar gott, den ger glans och jag upplever att mitt hår känns kraftigare. Suveränt helt enkelt. :-)

Reply

jag har tunnt och fint skandinaviskt hår och kan inte använda denna då den är för ”heavy”. Men jag betalar gärna en stor slant för maroccan oil light. en lättare version av originalet.
kram på dig
http://www.cuntless-lux.blogspot.se

Reply

Jag tycker att det är kanon att de tar fram varianter som är för tunnare hår! Jag och min mamma behöver olika typer av hårolja tex, och jag är jätteglad att det finns olika typer eftersom hår kräver så olika saker :)

Reply

Jag har inte testat denna men kör på nashis hårolja, den är super duper. :)

Reply

Åh, har du bloggat någonting om den?!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.